REUTERS
OPASNO SE TRESE KLUPA

FRANCUZU VIŠE NITKO NE VJERUJE, PA TAKO NI KLADIONICE Ključni dani za legendu: Zidane bi uskoro mogao postati bivši na klupi Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2017. 12:42

Ako je za vjerovati kladionicama, legendarni Francuz na klupi Real Madrida Zinedine Zidane mogao bi uskoro postati bivši. Naime, Zidane je pod sve većim pritiskom obzirom kako vodeća Barcelona ima velikih 14 bodova prednosti ispred 'kraljevskog kluba'.

U prilog mu ne ide niti činjenica da je Real u posljednjem El Clasicu na svom Bernabeu u većini utakmice bio u podređenom položaju i upravo taj susret mogao bi ga stajati glave. Idući poraz vrlo bi vjerojatno značio i kraj njegove ere na Bernabeu, a kladionice su takvom scenariju dale koeficjent 1.50.

Soccer Football - Champions League - Tottenham Hotspur vs Real Madrid - Wembley Stadium, London, Britain - November 1, 2017   Real Madrid coach Zinedine Zidane    Action Images via Reuters/John Sibley - RC174043C610
John Sibley / Action Images via Reuters

Da stvar bude gora po Francuza, Real će uskoro u osmini finala Lige prvaka snage odmjeriti protiv moćnog PSG-a, a rano ispadanje iz najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu sasvim bi sigurno natjerao Predsjednika Florentina Pereza i društvo da raskinu suradnju sa Zidaneom.

Linker
23. travanj 2024 09:59