Valerio Pennicino/Getty Images
KAKAV GOSPODIN

GENIJALNI POTEZ TALIJANSKOG REPREZENTATIVCA APSOLUTNI JE HIT Njegova nevjerojatna gesta ostavila je Šveđane u nevjerici: 'Zar se ovo zaista dogodilo?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2017. 10:05

Daniele De Rossi ponio se kao pravi gospodin, a njegov potez glasno je odjeknuo.

Nakon neuspjeha Italije i neplasmana na SP u Rusiji nakon 0:0 u Milanu u uzvratnoj utakmici europskih dokvalifikacija De Rossi se otišao ispričati suparnicima nakon utakmice koju je odgledao s klupe za pričuve.

Naime, talijanski mediji navode kako je De Rossi posjetio autobus švedske reprezentacije i ispričao im se jer su navijači izviždali njihovu nacionalnu himnu.

"Čestitao nam je na prolazu i ispričao nam se zbog ponašanja nekih igrača u Stockholmu i sviždanja nacionalnoj himni u Milanu", potvrdio je švedski reprezentativac i branič Leedsa Pontus Jansson za Expressen.

"U autobusu je zavladala nevjerica. Svi smo reagirali u stilu: 'Vau, zar se ovo zaista dogodilo? Bio je to jedan od najljepših trenutaka. Kakav gospodin", dodao je Jansson.

De Rossija je pohvalio i švedski izbornik iako u trenutku isprike nije bio u autobusu.

"To je sport u svom najboljem izdanju. Možete se svađati jedni s drugima na travnjaku i može biti mali rat, ali nakon svega si stisnete ruke", rekao je Janne Andersson.

Linker
20. travanj 2024 06:01