Franck Ohandza
 Foto: Nikola Vilic / CROPIX
POSLJEDNJI POZIV

HAJDUK JE POVUKAO SVOJ POTEZ, SADA JE NA REDU OHANDZA Kamerunac ima priliku postati najplaćenijji nogometaš Bijelih, a mogao bi i preseliti u B momčad

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 17. siječanj 2017. 13:47

Hajduk je ponudio Ohandzi novu verziju ugovora, ukupno poboljšanu, podebljava mu bonuse! Ohandza je na potezu: uzmi ili ostavi. Ako potpiše, otvara sebi realnu mogućnost da postane najbolje plaćeni nogometaš “bijelih”.

Ako ne potpiše lako je pretpostaviti da se neće naći na popisu putnika za pripreme u Turskoj, ugovor mu istječe u lipnju. Ako ne potpiše, “potpisat” će po svemu – selidbu u B momčad!

Nova verzija ugovora, dakle. Znači li to da je dogovor s Ohandzom na vidiku? Ne bi trebalo žuriti s odgovorom, ali brzo se Ohandza mora odrediti, jer mu, rekosmo, o tome ovisi odlazak na pripreme u Tursku!

Činjenica je da Hajduk baš ovog tjedna želi staviti na čistac pregovore s Ohandzom, da znaju na čemu su. Ohandzi, podsjetimo, postojeći ugovor istječe u lipnju.

Zagreb, 021016. 
Maksimir.
Nogometna utakmica 11. kola MAXtv Prve lige, 11. kolo, izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk. 
Na fotografiji: Franck Ohandza.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Hajduk je napravio korak naprijed, podebljao je bonuse i ukupni mu ugovor, premda je fiksni dio, istini za volju, nešto niži nego što je bila postavljena letvica u ranijim pregovorima; koji su prekinuti bez dogovora, dizanjem sa stola i – neuspjehom, razlazom.

Da se razumijemo: i zadnji put je Hajduk povećao ugovor Ohandzi u odnosu na postojeći, digao mu sa 8 na 12 tisuća eura mjesečno gažu, te dodao bonuse za asistencije i golove.

No, to je stožer Ohandze, njegov zastupnik iz Njemačke Oliver Koenig ocijenio kao nedovoljno, ispod razine vrijednosti Ohandze kojeg smatra najboljim igračem Hajduka.

OPŠIRENIJE PROČITAJTE OVDJE!

Linker
21. travanj 2024 19:16