Split, 051117
Stadion u Poljudu
Druga HNL 2017/2018, 15. kolo utakmica HNK Hajduk II - NK Sibenik
Na fotografiji: predstavnik HNK Hajduka Sasa Bjelanovic.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX

BILI TIĆI

HAJDUK SPREMA SLUŽBENU OBJAVU Sportski direktor povukao prvi veliki korak: Petorica mladića potpisali ugovore za novu sezonu

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 14.06.2018. u 23:17

 • U Hajduku pripremaju službenu objavu, možda i svečanost prirede u Bijelom salonu, dovršili su posao da im nadareni mladići obnove, produže ugovore: Michele Šego, Domagoj Bradarić, Darko Nejašmić, Ante Palaversa, Tonio Teklić... sve odreda Hajdukova budućnost.

  Produžili su ugovore što je bio prvi, posebno značajan zadatak sportskog direktora Saše Bjelanovića.

  Pojedinačni detalji tek će biti objavljeni, ali momci su već stavili svoj potpis na nove ugovore, baš kao što je to uradio i nešto stariji Josip Bašić, prenosti Slobodna Dalmacija.

  Poučen iskustvom da su tek završene sezone nekolicina došla do isteka ugovora i postali slobodni, kao Stipica, Grbić, Bosančić..., Bjelanović je odlučio da mu prvi korak bude baš produživanje ugovornih obveza s mladima, tako da iduće sezone u ova doba ne ulazi u cajtnot.

  Ugovori su potpisani, čeka se službena objava, Hajduk je u svakom slučaju prije početka priprema (18. lipnja) uradio prvi korak ka sređivanju stanja u igračkom kadru budućnosti.

  Iz drugih medija