CROPIX
RIJEČ TRENERA

HAJDUK VEĆ DVA MJESECA BEZ POBJEDE NA POLJUDU Kopić želi sa stilom završiti 'jesen': 'Idemo dobiti još tu utakmicu, pa možemo zadovoljni na odmor'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. prosinac 2017. 17:31

Nogometaši Hajduka u zadnjem kolu jesenskog dijela sezone na Poljudu u nedjelju od 15 sati igraju s zaprešićkim Interom.

Dva mjeseca je Hajduk bez pobjede na domaćem travnjaku i trener Hajduka Željko Kopić najavljuje da je nedjeljna utakmica protiv Intera prilika da se prekine negativan niz. Pobjedom bi trebalo zaokružiti sve dobro što se uradilo, pogotovo na gostovanjima u posljednje vrijeme.

- Moramo biti maksimalno koncentrirani, dosta smo razgovorali o utakmici protiv Lokomotive i kako biti na visokoj razini protiv Intera pa onda možemo zadovoljni na zimski odmor - kaže Kopić, a prenosi Slobodna Dalmacija.

- Ostaje nam još ta jedna utakmica koju moramo odraditi na najbolji način i da se na domaćem terenu osjećamo dobro kao i na teškim gostovanjima.

Rijeka, 021217.
Stadion na Rujevici. NK Rijeka - Hajduk, 1. HNL, Hrvatski Telekom, 18. kolo. 
Na fotografiji: Zeljko Kopic, trener.
Foto: Matija Djanjesic / Hanza Media
Matija Djanjesic / Hanza Media / CROPIX
Željko Kopić

Hajduk u nedjelju igra bez Savvasa zbog tri žuta kartona, ali se Kopić se nada da će na raspolaganju biti svi ostali pa i oni lakše ozlijeđeni koji zadnjih dana nisu trenirali punim intenzitetom (Nižić, Lopez, Barry Almeida).

Poznati su polufinalni parovi Kupa:

- Može se reći da smo izbjegli zvučnije protivnike, ali to ne znači da protiv Lokomotive možemo biti opušteniji. Imaju golem potencijal, trebat će puno posla da dođemo do željenog finala. Ova utakmica nije nam u fokusu, treba proći zimska pauza, pripreme i prijelazni rok, tko zna u kakvim ćemo biti sastavima.

Na kraju je Kopić za potrebe jedne ankete upitan kako procjenjuje izbor naboljeg igrača HNL-a.

- S obzirom na sve što je Rijeka uradila najbolji igrač po meni bio bi Filip Bradarić.

Linker
17. travanj 2024 00:39