Foto: Goran Mehkek / CROPIX
OGLASIO SE AGENT

ADRIAN ŠEMPER JE PROTIV HAJDUKA BRANIO S PUKNUTIM MIŠIĆEM!? 'Ovo mu je škola za budućnost i nadam se da više nikad neće prešutjeti ozljedu'

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 17. ožujak 2018. 15:57

Vratar Lokomotive Adrian Šemper branio je protiv Hajduka s puknućem stražnjeg bedrenog mišića i pred njim je višetjedni oporavak!

Nakon što smo poslije te utakmice, nakon Šemperovih loših reakcija, postavili logični upit što se događa s mladim vratarom, javio nam se njegov agent Darko Alegić i rekao:

- Vidim da se iz Lokomotive nitko nije oglasio, pa ću onda ja reći: Šemper je protiv Hajduka branio s puknutim stražnjim butnim mišićem. Još tri dana ranije, na utakmici protiv Dinama, Adrian je tražio izmjenu u 53. minuti, jer je osjetio bol u tom mišiću. No, nije bio zamijenjen, a ja sam nakon utakmice razgovarao s direktorom kluba Božidarom Šikićem i rekao sam mu da Adriana boli mišić. No, nisu ga poslali na “slikanje”.

- I nije ovo napad na klub, jer je i Adrian rekao: “Stisnut ću zube, mogu braniti!” I vidite što se na kraju dogodilo - pokazalo se nakon pregleda ultrazvukom da Šemper ima rupturu stražnjeg butnog mišića i nakon pregleda magnetskom rezonancijom znat će se koliko će pauzirati - rekao je Alegić i nastavio:

- Budući da sam Adrianu zabranio davanje izjava, ja ću se u njegovo ime ispričati suigračima i klubu i nadam se da mu je ovo škola za budućnost i da više nikad neće prešutjeti ozljedu!

I trener Lokosa, Goran Tomić, potvrdio nam je Šemperovu ozljedu, a na upit je li vratar tražio zamjenu protiv Dinama, Tomić kaže:

- U jednom je trenutku zatražio liječničku pomoć, već sam s klupe dignuo Hendiju, ali Šemper je rekao da je spreman nastaviti utakmicu. Da je rekao da ne može, normalno je da bih ga promijenio, ali to uopće nije spominjao. I protiv Hajduka se dogodilo nešto slično sredinom prvoga poluvremena, ali ni tada nije tražio zamjenu - rekao je Tomić.

Linker
26. travanj 2024 10:25