CROPIX
PROBLEMI SU DUBLJI

'AKO BUDEŠ ZLOČEST, IGRAT ĆEŠ U HAJDUKU!' Razočarani tata pobrao ovacije navijača Hajduka u najgorem startu Bijelih otkad je HNL-a

Piše: Frane VulasObjavljeno: 22. listopad 2018. 10:36

Najgori start Hajduka u HNL-u, 11 bodova u 11 kola, a Lokomotiva je nakon 11 međusobnih susreta bez pobjede svladala Splićane. Drugi poraz u nizu, treća utakmica zaredom bez postignutog gola, sedmo mjesto na ljestvici s kojeg se momčadi na europskim mjestima vide valjda još samo kanočalom.

Dinamo je nakon samo 11 kola na plus 16, Osijek ima 12 bodova više, Lokomotiva 11, čak i Gorica osam, Rijeka šest... Rijeka koja u nedjelju gostuje zbog kazne na praznom Poljudu. Ajme.

A prvu u nizu utakmica bez domaće publike Hajduk je odigrao kod Lokomotive. Na istoku Torcida, na zapadu iskusniji navijači Hajduka. Po godinama i životnom znanju. Iz jedne od mnoštva grupa navijača Hajduka izašla je izjava koja je bila sukus jučerašnje predstave "bijelih", piše Slobodna Dalmacija.

Otac je nemirnom sinčiću koji mu se penjao na glavu više nego pogrešna dodavanja hajdukovaca rekao:

- Ako budeš zločest igrat ćeš u Hajduku!

I pobrao je ovacije na trenutak. A onda je opet sve njih navijače Hajduka opet uhvatila što ljutnja, što apatija zbog njihove momčadi. Jer nije ovo stanje niti svi problemi od jučer. Niti će se riješiti preko noći, kao što se neki ponadali kada je imenovan novi trener. Dublji su problemi, mnogo dublji.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 15:04