Goran Mehkek / CROPIX
UZAVRELE STRASTI

'AKO NETKO MISLI DA JE MOGUĆE NEŠTO ŠTO NIJE, JA MU NE MOGU POMOĆI', TRENER BIJELIH REAGIRAO Dio splitskih navijača vrijeđao trenera i upravu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 22:19

U zadnjoj utakmici 12. kola Prve HNL nogometaši Lokomotive i Hajduka u Zagrebu su odigrali bez golova 0:0.

Hajduk nije uspio pobijediti Lokomotivu i vratiti se na čelo ljestvice pa sada zaostaju bod za Dinamom koji ima i utakmicu manje.

Navijači Torcide vrijeđali su trenera Bijelih i upravu Hajduka iskazujući veliko nezadovoljstvo prikazanim na terenu, a Damir Burić nakon susreta je izjavio:

"Danas je bila interesantna utakmica, bilo je dobrih i loših momenata. Želja je bila tu, šanse su bile tu. Danas je Lokomotiva odigrala jako organiziranu utakmicu, a mi smo bez obzira na to stvorili šanse."

Prokomentirao je i inicijativu Lokosa u određenim periodima susreta:

"To je bilo nekih 20 minuta prvog poluvremena, ali u drugom je bila skroz druga slika. Imali smo igru, dominaciju i situacije za gol. Čestitke Lokomotivi, vi da njih držite na njihovoj polovici, s obzirom kakve tranzicijske igrače imaju, to je jako teško. Oni su se zatvorili, mi smo imali šanse, ali nismo dali gol. Jedan gol bi bio za utakmicu dobar. Ovo je bila jedna od boljih utakmica bez golova, s puno tempa, agresije i dobrih momenata u igri. Kad ne ostvarite cilj, normalno da ste razočarani, čestitke Lokomotivi."

Bijelima slijedi vrlo težak raspored u nastavku prvenstva:

"Kad Hajduk igra, takva je svaka utakmica. Znamo odakle dolazimo i gdje smo bili. Ovo smo zaslužili svojim radom. Moramo spustiti balun na zemlju i sagledati što je realno moguće... Ako netko misli da je moguće nešto što nije, ja mu ne mogu pomoći", zaključio je Burić.

Linker
19. travanj 2024 09:39