KOEFICIENTI SE 'TOPE'

AKO ŽELITE ZARADITI - POŽURITE! KLADIONICE HAJDUK SHVAĆAJU SVE OZBILJNIJE, A ŠTO MISLITE VI? Anketa: Može li Hajduk postati prvak nakon 13 godina?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. travanj 2018. 22:56

Prema kladionicama Dinamo je i dalje apsolutni favorit za naslov prvaka Hrvatske, ali se zato koeficijent na konačni trijumf Hajduka smanjuje.

Podsjetimo, pobjedom „bilih“ nad Cibalijom i porazom „modrih“ od Osijeka razlika između dva najveća hrvatska kluba smanjila se na samo pet bodova uoči njihova međusobnog ogleda u nedjelju u Poljudu.

Dakle, koeficijent na titulu Dinama ostao je 1.15, dok se na Hajduk smanjio s 15 na 10. Topi se polako ta razlika, kao i ona bodovna na tablici.

A što će tek biti ako Hajduk u nedjelju pobijedi Dinamo i približi se na samo dva boda, piše Slobodna Dalmacija. U konkurenciji je teoretski još i Rijeka na čiju sada već mirakuloznu titulu koeficijent iznosi 30.

Što se tiče nedjeljnog derbija Hajduka i Dinama, prema kladionicama favoriti su Zagrepčani, ali blagi. Na njihov trijumf kvota je 2.6, na Hajdukov 2.8, a na remi 3.2. No ima još dana do derbija. Možda se do nedjelje uloge i obrnu.

Modri favoriti i u nedjelju

PRVAK: 1.15 – Dinamo, 10 – Hajduk, 30 – Rijeka, 700 – Osijek

DERBI: Hajduk – Dinamo 2.8 / 3.2 / 2.6

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 09:50