CROPIX
'DOBRO JE, JOŠ IMAMO PREDNOST'

ARHITEKT RIJEKINOG POHODA NA NASLOV PRVAKA: 'Suci su bili najmanji problem ove utakmice! Ako je sudac svirao penal, onda je i bio'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 11. ožujak 2017. 22:50

U derbiju 24. kola Prve HNL Hajduk i Rijeka su na Poljudu odigrali 1:1, dok je u prvom subotnjem susretu Dinamo u Maksimiru uvjerljivo nadigrao Split sa 4:0 pa sada vodeća Rijeka ima četiri boda više od Dinama.

Trener Rijeke Matjaž Kek je nakon susreta bio zadovoljan izborenim remijem, iako je gotovo pola prednosti prosuto u jednom danu.

"Očekivano je bila teška utakmica puna duela i agresije, a na kraju je rezultat realan rezultat. U nekim momentima nismo bili dobri, alis mo pokazali velik moral da okrenemo. Hajduk je bio agresivan i motiviran, kako je bilo za očekivati. Svaki bod je dobar, ali mene raduej karakter igrača. Malo je utjecalo vrijeme, bilo je živo na tribinama, nogometni ambijent, ali je bilo dosta neugodno na kraju. Međutim, neka o tome razmišljaju oni kojima je to posao. Igrači su dokazali da zaslužuju mjesto na kojemu su, znali smo što nas čeka ovdje. Dok imamo prednost, dobro je, premda je do kraja još puno. Poljud je Poljud, Hajduk je Hajduk. Znao sam što nas čeka ovdje. Poslije dugih lopti na Futacsa smo presporo reagirali. Kad smo to popravili, bilo je bolje, bili smo okomotiji. Morali smo rano mijenjati Martića, njegov ozljeda ne izgleda dobro, ali Ćanađija je odigrao korektno. Vraćaju se Vešović i Ristovski", rekao je Kek i dodao par rečenica o sucima, i o situaciji kad je navijač Hajduka utrčao u teren i pokušao napasti suca Zebeca.


fan attacks referee

"Nisam prigovarao sucu nakon utakmice, rekao sam da se tim događajem pozabave oni kojima je to posao. Bilo je dosta nezgodno, ali suci su bili najmanji problem ove utakmice. Što se penala tiče, bio sam daleko, ali ako ga je sudac svirao, onda je bio".

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 16:19