Igor Bišćan
 Zeljko Hajdinjak / CROPIX / CROPIX
DRAMA U VARAŽDINU

ARMADA PONOVNO POKAZALA ŠTO MISLI O BIŠĆANU! I U VARAŽDINU 'PROSVJED' ŠUTNJOM Trener zadovoljan prolazom: 'Pobijedili smo tako kako smo pobijedili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2018. 23:41

Rijeka je u samoj završnici utakimice uspjela izboriti četvrtfinale Kupa nakon što je u Varaždinu protiv istoimenog drugoligaša slavila 2:1. Poveli su izabranici već u 4. minuti utakmice preko Puljića koji je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora.

Izjednačio je Leon Benko u 28. minuti sjajnim golom iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora, da bi pobjedu gostima u sudačkoj nadoknadi donio Antonio Čolak i tako šokirao domaće navijače.

- Treba čestitati i jednima i drugima, gledali smo jako zanimljivu utakmicu u jako lijepom ambijentu. Podsjetilo me to na stare dane Varteksa kad je ovdje uvijek lijepo bilo igrati. Bila je to promocija nogometa u kojoj smo mi pobijedili kako smo pobijedili, ali treba čestitati objema momčadima. Na kraju moram biti zadovoljan jer znali smo da će biti teško i zahtjevno, protiv nezgodnog protivnika koji u ovakvom ambijentu može napraviti probleme. Domaćini su se borili kao lavovi, ali mislim da smo i mi bili ozbiljni. Nismo potcjenili Varaždin. Na kraju su odlučivale sekunde, ali mislim da smo u glavnim dijelovima utakmice bili bolji, kazao je Igor Bišćan nakon utakmice, a prenosi Novi list.

Također valja istaknuti kako je Armada i u Varaždinu bojkotirala novoizabranog trenera Igora Bišćana na način da se nije oglasila u prvom poluvremenu. Svojevrsni prosvjed šutnjom u znak neslaganja s odlukom klupske uprave na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem.

Branko Karačić, trener Varaždina:

- Željeli smo proći, ali nismo to ostvarili. Prvih 15 minuta bili smo uplašeni, nervozno i neorganizirano, a nakon gola krenuli smo odlučnije i agresivnije. Izjednačili smo i imali čak najbolju šansu na utakmici, no Golubar nije izbliza ubacio loptu u mrežu. U drugom dijelu Rijeka je u pojedinim trenucima ušla i u nervozu, imala inicijativu, međutim sterilnu. Sretan sam kako smo dobar otpor pružili kvalitetnoj momčadi Rijeke. Tužan sam što smo ipak pali u zadnjim sekundama. Rijeci želim puno sreće u nastavku natjecanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 17:28