CROPIX
TRAJAO OD RIJEKE DO RIJEKE

BARTOLOVIĆ SMIJENJEN NA KLUPI CIBALIJE, RUPNIK NOVI TRENER 'Nadam se kako će promjena donijeti pozitivan šok i da će Cibalija ostati prvoligaš'

Piše: damir begovićObjavljeno: 19. ožujak 2018. 21:13

Cibalia je na riječkoj Rujevici pretrpjela novu rezultatsku katastrofu. Poraz 1:5 četvrti je uzastopni uvjerljivi posrtaj Nebesko-plavih, koji su osim bodova izgubili i trenera - Mladen Bartolović je bivši! Klupski predsjednik Josip Kuterovac:

- Da, sporazumno smo se razišli. Odluku smo donijeli zajednički, u interesu kluba. Bartoloviću zahvaljujemo na suradnji na ovoj razini s tim da nastavljamo dalje u novim okvirima. Bit će raspoređen na novu dužnost u klubu, namijenili smo mu ulogu glavnog skauta i koordinatora starijih selekcija u školi nogometa ‘’Mravunac-Fegeli’’.

Mladen Bartolović trajao je od Rijeke do - Rijeke. Nebesko-plave je premijerno vodio 2. travnja 2017. godine u domaćem ogledu Kekove momčadi (0:3).

U međuvremenu - koje trajalo nešto manje od godinu dana - Bartolović je uknjižio 37 prvenstvenih utakmica na klupi Cibalije, pritom je upisao po osam pobjeda i remija te 21 poraz, uz kombiniranu gol-razliku 36:81.

- Nije bilo lako prihvatiti Cibalijinu klupu u onim okolnostima prije godinu dana, kao što nije lako sada otići. Ali, smatram da je interes kluba ispred svega i ispred svih, nadam se kako će promjena na klupi donijeti pozitivan šok i da će Cibalia ostati prvoligaš. Zapravo, poznavajući igrače i njihov karakter potpuno sam uvjeren u ostanak u ligi - podvukao je Bartolović.

Linker
24. travanj 2024 12:54