HNL

BBB-ovci se vraćaju na tribine! Zdravko Mamić pristao da sudjeluju u radu Dinama

AUTOR:
 • Davorin Olivari

 • OBJAVLJENO:
 • 15.07.2011. u 21:52

 • Razgovarat ćemo o povratku navijača na tribine, ali i o mogućnosti da netko od njih sudjeluje u radu kluba. Otvoreni smo za sve konstruktivne prijedloge, kaže Vrbanović

  Vraćaju li se najžešći Dinamovi navijači BBB na tribine, hoće li neki od njih sudjelovati u radu kluba? Po svemu, izgleda da je na jedno i na drugo pitanje odgovor - da!

  Ruka pomirenja gurnuta je prije desetak dana, kad se izvršni predsjednik Zdravko Mamić našao s navijačima. Međutim, jedna i druga strana šutjele su o detaljima razgovora.

  U petak smo međutim saznali da se stvari oko pomirenja najžešćih navijača i Dinama kreću prema naprijed, te da bi se uskoro moglo dogoditi ono što se još prije nekog vremena činilo nezamislivim. Frontmen Dinama u razgovorima s navijačima bit će direktor Damir Vrbanović.

  - Održavamo kontinuirane sastanke, postoji dobra volja s obje strane. Radi se o BBB te inicijativi 'Zajedno za Dinamo’. Dogovorili smo da ćemo osnovati dvije komisije, jedna će biti navijačka, jedna Dinamova. Te komisije će imati po tri člana, te će razgovarati o svim pitanjima - kazao je Vrbanović

  Šef Dinamove komisije bit će Vrbanović, a uskoro ćemo saznati tko će biti još dva člana.

  - Razgovarat ćemo o povratku naših navijača na tribine, ali i o mogućnosti da netko od njih sudjeluje u radu kluba. Otvoreni smo za sve konstruktivne prijedloge, naravno da nismo za ultimatume - priča Dinamov direktor.

  Uskoro bi mogao prestati bojkot navijača, a neki bi imali i ulaz u klupske poslove. Ova sezona očigledno donosi nešto sasvim novo kad je u pitanju zagrebački klub, juriš na Ligu prvaka s momčadi iz koje nitko nije prodan, dovođenje pojačanja, uređen stadion, te eto, pomirba s navijačima. Mogla bi to biti daleko najuspješnija Dinamova godina.