Foto: Damir Krajac / CROPIX
PREMA OČEKIVANJIMA

BENJAMIN PERASOVIĆ JEDNOGLASNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA NADZORNOG ODBORA HAJDUKA 'Ovaj NO želi dodatno mobilizirati energiju svih Hajdukovih navijača'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 20. prosinac 2018. 19:56

Na prvoj konstituirajućoj sjednici novog NO-a Hajduka Benjamin Perasović izabran je za predsjednika, a Denis Alajbeg za njegovog zamjenika, piše Slobodna Dalmacija.

- Jedina točka dnevnog reda bila je izbor predsjednika i zamjenika, a odluke su donesene jednoglasno. U svjetlu te činjenice htio bih reći da ovaj NO time želi dodatno mobilizirati energiju svih Hajdukovih navijača. Također podržavamo poruke većinskog vlasnika odnosno izjave gradonačelnika Krstulović Opare i predstavnika "Našeg Hajduka". Ta dodatna mobilizacija u ovoj situaciji koju mnogi nazivaju kriznom je pokazatelj smjera u kojem idemo, a to je jedno novo zajedništvo za dobrobit Hajduka – rekao je nakon sjednice NO-a Perasović koji je prethodno zbog poslovnih obveza propustio skupštinu Hajduka.

Koji će biti prvi koraci novog NO-a?

- Dogovorili smo sljedeći sastanak, a slijedi i razmatranje materijala dio kojih nam je poslao, a dio će nam tek poslati predsjednik Uprave Huljaj, te nakon toga sve aktualne stvari koje dolaze. Ovo je bila samo konstituirajuća sjednica, nismo imali dnevni red po drugim temama.

Spominjalo se i da ćete razgovarati po imenovanju i o statusu predsjednika Uprave, struke?

- Sastat ćemo se opet vrlo brzo, odmah nakon Nove godine, pa ćete onda o svemu ćuti. Sada je ovo bila samo konstituirajuća sjednica, da se upoznamo, vidimo oko nekakvog smjera. O svemu tome će još puno riječi biti poslije.

Prošli NO-i su se s vremenom umjesto samo nadziranjem bavili dijelom i drugim poslovima, upravljanjem?

- Nastojat ćemo se držati statuta i dokumenata koji opisuju djelovanje kako NO-a, tako i operative. Dogovorili smo i da će se sve sjednice održavati u Splitu. Naravno da će zbog naših obveza biti koji put biti potrebna pomoć tehnologije, ali sjednice će biti isključivo u Splitu – poručio je Perasović.

Velika je odgovornost na ovom NO-u?

- Svjesni smo toga, potrudit ćemo se koliko možemo – zaključio je Perasović svoje prvo obraćanje javnosti u ime NO-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:37