HNL

Bešiktaš pobudio veliki interes u Splitu, a više od 1000 torcidaša puni i Kantridu

AUTOR:
  • Vedran Pavičić

  • OBJAVLJENO:
  • 26.09.2013. u 08:24

  • Prava na prijenos uživo već su kupile dvije televizijske kuće, jedna iz Turske i jedna iz Njemačke gdje živi veliki broj navijača kluba čiji je trener Slaven Bilić

    Dogovorena prijateljska utakmica s Bešiktašom već sada je privukla veliki interes navijača i medija. Stoga su u Hajduku odlučili da već idućeg tjedna puste u prodaju ulaznice za dvoboj koji će se odigrati 10. listopada, a dobra vijest za više od šest tisuća pretplatnika je da njihove godišnje ulaznice vrijede i za tu utakmicu. Prava na prijenos uživo već su kupile dvije televizijske kuće, jedna iz Turske i jedna iz Njemačke gdje živi veliki broj navijača kluba čiji je trener Slaven Bilić.

    Na put u Rijeku sprema se brojna delegacija Hajdukovih navijača, očekuje se da će ih na istočnoj tribini Kantride biti barem 1000, možda i više. KN Torcida već po tradiciji organizira putovanje za svoje članove po cijeni od 170 kuna dok oni koji nisu članovi moraju platiti 190 kuna, a već nekoliko dana prije polaska interes je prilično velik.