Jakov Prkić/CROPIX
VELIKE UTAKMICE

Bešiktaš pobudio veliki interes u Splitu, a više od 1000 torcidaša puni i Kantridu

Prava na prijenos uživo već su kupile dvije televizijske kuće, jedna iz Turske i jedna iz Njemačke gdje živi veliki broj navijača kluba čiji je trener Slaven Bilić
Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 26. rujan 2013. 10:24

Dogovorena prijateljska utakmica s Bešiktašom već sada je privukla veliki interes navijača i medija. Stoga su u Hajduku odlučili da već idućeg tjedna puste u prodaju ulaznice za dvoboj koji će se odigrati 10. listopada, a dobra vijest za više od šest tisuća pretplatnika je da njihove godišnje ulaznice vrijede i za tu utakmicu. Prava na prijenos uživo već su kupile dvije televizijske kuće, jedna iz Turske i jedna iz Njemačke gdje živi veliki broj navijača kluba čiji je trener Slaven Bilić.

Na put u Rijeku sprema se brojna delegacija Hajdukovih navijača, očekuje se da će ih na istočnoj tribini Kantride biti barem 1000, možda i više. KN Torcida već po tradiciji organizira putovanje za svoje članove po cijeni od 170 kuna dok oni koji nisu članovi moraju platiti 190 kuna, a već nekoliko dana prije polaska interes je prilično velik.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 21:31