CROPIX
ANALIZA U 'STADIONU'

BEUSAN I JELIČIĆ SECIRALI SU JADRANSKI DERBI 'Kazneni udarac je bio klasičan...Huligan? Nevjerojatno je da ponašanje takvog idiota većina odobrava'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2017. 22:25

Zanimljive i sporne situacije iz 24. kola HNL-a analizirali su po običaju u HTV-ovoj emisiji 'Stadion'.

Dakako, Mateo Beusan i Joško Jeličić posebno su se osvrnuli na detalje iz Jadranskog derbija na Poljudu. Konkretno, na jedanaesterac Rijeke iz 80. minute iz kojeg je Bezjak postavio konačan rezultat (1:1), te upad maskiranog navijača na teren sa šipkom u ruci.

Po Beusanu prekršaj Nižića na Andrijaševiću nije nimalo sporan.

"Prvo imamo kontakt noge u prsa, a onda i još jedan prekršaj, udarac u lijevu nogu. Ovo je klasični kazneni udarac", Mateo Beusan.

Incident?

"Zadaća suca je da privede utakmicu kraju. Zebec je ovo jako pametno odradio. Sad je sve stvar na disciplinskom sucu, a kazna će vjerojatno biti velika", dodao je Beusan, poznatiji kao Oko sokolovo.

"Idiotizam, huliganizam je ukorjenjen u svakom društvu i treba ga osudit. Nevjerojatno je da je huligan dvije minute hodao po stadionu. Nevjerojatno je i nedopustivo ponašanje takvog idiota odobrava veći dio navijača", Jeličić.

Kazna?

"Kazna ništa neće riješit. Oni koji vode Hajduk mogu utjecati na sve. Na koncu gubi Hajduk i oni pravi navijači", zaključio je Beusan.

Analizirao je Beusan i penal dosuđen u talijanskom derbiju između Juventusa i Milana. Podsjećamo, Juventus je slavio 2:1 golom Dybale koji je iskoristio 11-erac koji je dosuđen zbog spornog igranja rukom De Sciglija.

"Ako mene pitate, ja to nikada ne bih dosudio", rekao je Beusan o odluci suca Davidea Masse koji je navukao bijes navijača Milana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:11