screenshot Facebook
OTIŠLI DO KRAJA

BIJELI U SILNOJ TUZI PRONAŠLI SNAGE I NAČIN DA NASMIJU ČITAVU HRVATSKU Pogledajte što su Bijeli poručili sucima na svojem službenom Facebook profilu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2018. 00:40

Dinamo je u Vinkovcima stigao do dvostruke krune nakon što je u finalu Kupa svladao Hajduk minimalnim rezultatom 1:0. Čovjek odluke bio je Mario Gavranović koji je nakon ogromne pogreške Savvasa matirao Stipicu i tako nakon osvojenog prvenstva donio Modrima još jedan trofej u završnici sezone.

Najviše je govora nakon utakmice bilo o dvije situacije u prvom poluvremenu gdje je momčad Hajduka teško oštećena. U 23. minuti Said kreće sam prema vratima Dinama, ali je dosuđeno zaleđe kojeg nije bilo.

U 30. minuti nova dvojbena situacija nakon što je Ademi srušio Gyursca, a sudac ponovno presuđuje u korist Dinama i daje žuti karton Mađaru. Ipak, nakon ponovljene snimke moglo se jasno vidjeti kako je Stojanović nagazio Hajdukova ofenzivca i sudac je u toj situaciji morao pokazati na bijelu točku.

Naravno, nakon utakmice čitava momčad Hajduka bila je neutješna i ogorčena suđenjem Zebeca u derbiju, a otišli su i korak dalje te je klub na svojoj službenoj facebook stranici postavio sliku sudačke četvorke iz Vinkovaca te im se ironično zahvalio.

Linker
19. travanj 2024 10:09