Rijeka, 010919.
Stadion Rujevica.
Utakmica 7. kola HT Prve lige, HNK Rijeka - NK Inter Zapresic.
Na fotografiji: Igor Biscan, trener Rijeke.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

REAKCIJA TRENERA

BIŠĆAN POTPUNO RAZOČARAN NAKON KIKSA PROTIV INTERA 'Suđenje? Bolje da ne komentiram, ali sudac se potpuno pogubio...'

AUTOR:
  • Vedran Filipović

 • OBJAVLJENO:
 • 01.09.2019. u 23:17

 • U zadnjem dvoboju 7. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke i Intera odigrali 1:1.

  Nije profesionalno, pa možda ni pristojno, ali prvo pitanje upućeno Igoru Bišćanu i Samiru Toplaku moralo je biti o suđenju, s obzirom da je glavni sudac Ante Čuljak od prve sekunde (doslovno!) susret usmjerio u nervozne vode.

  - Čestitam mojim momcima što na Rujevici nisu bili simpatični kao nekoliko puta dosad. Prije su nam pljeskali, sada su nam “sve po spisku” i ja sam ponosan što su izborili veliki bod. Bilo je malo sreće, ali zaslužili smo! Od prve sekunde se atmosfera digla, bilo je mnogo nervoze, no nakon susreta je sve normalno - kazao je trener gostiju Samir Toplak.

   

  Znači, igrači danas nisu debili?

  - Moram vas ispraviti, rekao sam da smo “mi debili”. Ali ne, bili su ratnici! Rekao sam im da ćemo biti “kruha gladni” ako se ne borimo, pa ušli smo u utakmicu kao zadnja ekipa u ligi - rekao je logično zadovoljni Toplak.

   

  Trener Rijeke Igor Bišćan je, jednako logično, bio drugog raspoloženja.

  - Razočaran sam konačnim rezultatom, naravno da rezultat nije povoljan za nas. Nije se mnogo igralo, a u trenucima kada se igralo, nismo se uspjeli izdići iznad atmosfera. Suđenje bolje da ne komentiram, ali totalno se pogubio, mnogo griješio, pa kompenzirao, a prva odluka na utakmici bila je jako dvojbena. Tri utakmice smo bez pobjede, pauza dolazi u dobrom trenutku i nadam se da ćemo se stabilizirati sada kad Europe više nema. Mnogo nas je koštala... Raspopović je osjetio gležanj, ne izgleda dobro čim je napustio travnjak.

   

  Iz drugih medija