CROPIX
HOĆE LI BITI PRODAJE NA ZIMU?

BIŠĆAN UOČI DERBIJA NA RUJEVICI OTKRIO NAJVEĆI STRAH 'Bojim se. Svaki trener strahuje od tih situacija da izgubi stožerne igrače'

U subotu u 15.00 na Rujevici se igra derbi 17. kola Prve HNL između Rijeke i Lokomotive
Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 07. prosinac 2018. 16:11

Rijeke je u utorak protiv Lokomotive u Kupu odigrala možda i najlošiju utakmicu od dolaska Igora Bišćana na Rujevicu, ali izborila je polufinale. Dobila je prvu ovotjednu rundu i niz uspjeha "bijelih" se nastavio, ali već četiri dana kasnije je novi ispit protiv istog suparnika.

Prvenstveni ogled na Rujevici (15 sati) u koji će gosti nakon eliminacije u Kupu zasigurno ući s dodatnim motivima čega je svjestan i trener Rijeke.

- Sigurno da nas očekuje jako zahtjevna utakmica u što smo se mogli uvjeriti u ovoj zadnjoj protiv momčadi koja je još uvijek ispred nas na tablici i koja je ove jeseni igrala jako dobro i postizala vrlo dobre rezultate. Svjesni smo da ćemo morati biti možda čak i bolji nego u utorak, ako želimo sva tri boda, a želimo. Pred nama je izravni suparnik u borbi za vrh i ovo je prilika da pred svojim navijačima nastavimo pozitivan niz i ovu polusezonu na najljepši način privedemo kraju - izjavio je Bišćan koji ne strahuje od toga što će pripremiti trener "lokosa" Goran Tomić, i ne očekuje iznenađenja u igri Lokomotive.



Ubro je uslijedila znakovita Bišćanova izjava.

- Prijelazni rok mogao bi značajno utjecati na proljetni sastav Rijeke. Svaki ozbiljan klub s približavanjem prijelaznog roka mora sve intenzivnije razmišljati o tome. Rijeka kao i slični klubovi osuđena je na velike fluktuacije igrača i vidjet ćemo što će nam donijeti zima. Sve ovisi o odlascima - naglasio je Bišćan prebacivši lopticu na adresu uprave kluba, uz napomenu da će i on biti uključen te da postoje neke pozicije o kojima razmišlja, ali da se ništa ne može odlučiti i predvidjeti dok se ne vidi što će biti s postojećim igračkim kadrom.


Na pitanje pribojava li se odlaska najboljih igrača, odgovor je bio konkretniji.




- Bojim se. Svaki trener strahuje od tih situacija da izgubi stožerne igrače. Nikad nije lako da se poklopi tako i igrač koji stigne kao zamjena odmah se uklopi. Nekada to jednostavno nije moguće, ali to je sudbina svakog trenera i s time se moraš pomiriti. Vrijeme će sve pokazati - zaključio je Bišćan.

Derbi 17. kola između Rijeke i Lokomotive na Rujevici gledajte u subotu u 15 sati na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 11:31