Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

BIŠĆAN ŽALI ZA PROPUŠTENOM PRILIKOM 'Osjećaj mi je da smo izgubili dva boda. Kad smo trebali obraniti prednost, počeli smo griješiti'

Nakon remija Slaven Belupa i Rijeke u Koprivnici u zaostaloj utakmici 18. kola Prve HNL oglasili su se treneri dviju momčadi.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. siječanj 2019. 21:03

Rijekin trener Igor Bišćan bio je zadovoljan formom i većim dijelom prikazane igre, ali ne i rezultatom, odnosno propuštenom pobjedom.

- Osjećaj mi je da smo izgubili dva boda. Vodili smo do pred kraj, u većem dijelu utakmice imali smo kontrolu, bili smo dosta dobri, kombinatorni, živi, opasni u izlascima pred njihov gol. Nismo stvorili puno šansi, ali smo pripremili dosta dobrih situacija koje na kraju nismo konkretizirali. Ostvarili smo prednost, a onda je došlo do promjene stanja na terenu. Kad smo trebali obraniti prednost, počeli smo griješiti, bili smo malo nesigurni i počeli su se nametati. Duge lopte na Krstanovića uvijek mogu napraviti probleme, jedna takva nije raščišćena na vrijeme i završila je u golu - rekao je trener Rijeke.

Što je razlog pada u završnici?

- S par grešaka u otvaranju igre birali smo kriva rješenja, vraćali smo suparnika na taj način u igru, a možda smo i malo tjelesno pali.

Slavenov je trener pred domaćom publikom nastavio niz remija.

- Bod protiv Rijeke je uvijek dobar. Kako se utakmica odvijala, moramo biti zadovoljni jer smo stizali rezultat, ali smo u većem dijeli mi bili ti koji smo diktirali ritam i tempo utakmice – kazao je Ivica Sertić.

Pohvalio je mlade igrače, a žao mu je što je bodovna situacija takva da trenutačno ne mogu dobiti više prilika.

- Izuzetno sam zadovoljan i s njima i s ostatkom momčadi. Mladost je donijela novi polet i zanos, vidim da je i koprivnička publika to prihvatila.

Sertić je na kraju dodao da Gordana zbog nediscipline nije konkurirao za momčad.

- Dalje je na ljudima u klubu da riješe njegov status.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 06:43