Pandža
 Niksa Stipanicev / CROPIX / CROPIX
PANDŽA NEUTJEŠAN

BIVŠI HAJDUKOVAC SE NE MOŽE POMIRITI S PORAZOM I OPROŠTAJEM OD KUPA Ovo boli! Ali, to je nogomet, nekad te zna toliko rastužiti da bi si počupao kosu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2018. 21:55

Nogometaši Hajduka izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u dvoboju osmine finala na stadionu Šubićevac pred 3.000 gledatelja nakon produžetaka pobijedili Šibenik sa 2-1.

Bivši nogometaš Hajduka u redovima Šibenika kratko je prokomentirao poraz svoje momčadi u osmini finala Kupa, prenosi Dalmatinski portal.

- Oba gola smo primili u samom finišu. Bolan poraz, psihološki, sada kada vratim film. Sutra će sigurno biti još teže. Odigrali smo dobru utakmicu, malo je sreće falilo. To je nogomet, nekad te zna toliko rastužiti da bi si počupao cijelu kosu. Idemo dalje, imamo prvenstvo koje je nama prioritet, ovo moramo što prije zaboraviti.

Je li isključenje Pecolaja odlučilo utakmicu?

- Sigurno da je taj trenutak donio prevagu u igri. Dotad je utakmica bila u egalu, mislim da Hajduk do tog trenutka nije bio nešto bolji, nije imao neke šanse. Nemaju neku igru, igraju na duga nabacivanja. Po meni prestrog crveni karton, nije to bio nikakav specijalan start, malo povlačenje. Faul je bio, ali za crveni mislim da nije bio. To je taj sindrom većih ekipa, suci malo daju vjetar u leđa. Tako je bilo i ovoga puta, na našu štetu ispali smo iz Kupa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 15:17