Foto: Nikola Vilic / CROPIX
SADA JE JASNO

BIVŠI KAPETAN HAJDUKA OTKRIO PRAVU ISTINU O GNJUSNOJ PORUCI KOJA JE IZAZVALA NEVJERICU 'Javio sam se Saidu i ispričao se...'

Piše: Toni PerkovićObjavljeno: 20. kolovoz 2018. 15:49

Nakon što je s njegovog Instagram protila Ahmedu Saidu poslana poruka rasističkog sadržaja, Slobodna Dalmacija razgovarala je s Antom Vukušićem.

- Nažalost, moram reći da mi je netko hakirao profil i poslao tu gnjusnu poruku. Ovo mi se dogodilo već drugi puta u posljednjih dvadesetak dana, a očito je da se netko namjerio na mene jer je nedavno plasirana i informacija da nisam prošao liječnički pregled u prvaku Bosne i Hercegovine Zrinjskom.

Kaže da mu nije palo na pamet pisati bilo kakve uvrede na račun svog kolege.

- Ne daj Bože da bih to bilo kome napisao. U karijeri sam igrao s mnogim tamnoputim igračima i s puno njih sam ostao dobar prijatelj, ali neovisno o tome, nisam tako odgojen i nisam takav čovjek da bih ikome tako nešto napisao.

Screenshot: Instagram

Ipak, potvrđuje nam da poruka zaista je došla s njegovog profila.

- Nažalost, to je istina, ali kao što sam rekao, netko mi je hakirao profil i poslao tu poruku. Ja sam se Saidu javio i ispričao se, iako s tom porukom nemam nikakve veze. Inače, imam samo profil na Instagramu zbog kontakta s prijateljima s kojima sam igrao vani, Saida inače uopće ne pratim. Inače, netko je napravio moje profile i na ostalim društvenim mrežama, ja s njima nemam ništa.

Screenshot: Instagram

Voljan je, kaže, izgladiti odnose kada se vidi s napadačem Bijelih.

- Protiv njega, i bilo koga nemam ništa. Kada se vidimo rado ću popiti piće s njim ili otići na ručak, a taj koji je napisao tu poruku u moje ime, može se sramiti.

Nadamo se da će Ante i Ahmed izgladiti situaciju i još jednom podsjećamo da rasizmu u civiliziranom svijetu nije mjesto.

Split, 190818.
Utakmica 4. kola HT Prve lige Hajduk Gorica odigrana je na stadionu Poljud.
Na fotografiji: Said udara Kahlinu
Foto: Jakov Prkic / CROPIX
CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:33