Marko Todorov / CROPIX
MORA SE ČUTI I DRUGA STRANA

BJELICA TEK MORA ODLUČITI HOĆE LI SE OPTUŽBE ZA ATIEMWENA ODRAZITI NA NJEGOV STATUS U MOMČADI 'Kao čovjek i kao trener osuđujem svaki oblik nasilja'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. ožujak 2019. 14:35

Dinamo u nedjelju (17.30) u derbiju 24. kola HNL-a dočekuje HNK Rijeku, drugoplasiranu momčad prvenstva. Već prema dobro poznatoj formuli, Bjelica bi mogao ponovno rotirati dobar dio momčadi u odnosu na onu koja je istrčala protiv Benfice na Maksimiru.

Jedno od pitanja odnosi se na napadačku formaciju.

Zagreb, 070319.
Stadion Maksimir.
Dinamo -  Benfica, utakmica 1/8 finala UEFA Europa Liga.
Na fotografiji:  Nenad Bjelica.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Što će biti s Iyayijem Atiemwenom, odnosno hoće li se optužbe da je fizički napao djevojku odraziti i na njegov status u momčadi, kod trenera Bjelice?

Na to pitanje Dinamov trener jučer oko podneva još nije imao konačan odgovor.

- Naravno, kao čovjek i kao trener osuđujem svaki oblik nasilja, tako razmišlja i klub, nije sporno, reagirat ćemo ako bude potrebno. Međutim, ja s Atiemwenom još nisam razgovarao, kad sam ga vidio u petak, ništa se o tome još nije znalo ni pročulo, vidjet ćemo kako će se to rasplesti. Jasno da se mora čuti i druga strana, polako. Što se pak tiče utakmice s Rijekom, u ovom trenutku (subota oko podneva, op. a.) on konkurira za momčad, jasno, promjene su uvijek moguće, ovisno o tome u kakvom će stanju on biti i hoće li se još nešto dogoditi u toj priči - rekao je Bjelica.

Zagreb, 170219. 
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 21. kola 1. HNL izmedju Dinama i Slaven Belupa.
Na fotografiji: Atiemwen Iyayi.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
CROPIX

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 06:37