GNK DInamo
POSEBNA AKCIJA NA MAKSIMIRU

BJELICA U VELIKIM PROBLEMIMA, U VATRU BACA NAJMLAĐEG? Na pomolu debi iz snova za velikog Dinamovog talenta: U prvih 11 u velikom testu za Šahtar!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. studeni 2019. 15:44

Prije Šahtara, Modre čeka subotnji (15.00) HNL ogled protiv zaprešičkog Intera. Trener Nenad Bjelica će o sastavu koji će se suprostaviti momcima Samira Toplaka odlučiti na dan utakmice, još ima nekih nedoumica.

Recimo, hoće li braniti Danijel Zagorac ili Dominik Livaković. U normalnim okolnostima, branio bi Zagorac, ali možda će ipak na vrata reprezentativna jedinica kako ne bi imala predugu stanku pred sudar s Šahtarom. Osim ozlijeđenog Dilavera, na stoperskoj poziciji neće biti Theophila koji ima višak kartona, a s obzirom da je izvan stroja i operirani Lešković, od glavnih stopera ostao je samo reprezentativac Dino Perić.

Uz njega bi trebali igrati mladi Josip Šutalo ili Joško Gvardiol.

Šutalo je igrao u kupu protiv Opatije. Kad bi igrao Gvaridiol, onda bi na stoperskim pozicijama igrala dva ljevaka, tako da je Šutalo možda ipak bliže udarnom sastavu. Na desnom beku zaigrati će Šitum ili Stojanović, na lijevom vjerojatno Moubandje.

- Inter je u posljednje dvije utakmice, u prvenstvenoj u Varaždinu i u kupu protiv Istre u Puli pokazao da se diže u formi. Isto tako protiv Osijeka su odigrali jednu jako kvalitetnu utakmicu gdje su do pred kraj vodili s 3:1. Momčad Intera se očito dobro posložila. To nas upozorava da moramo biti maksimalno oprezni, a naravno želimo i pozitivnu atmosferu pred utakmicu s Šahtarom. Konačno, igramo pred našim navijačima, na našem travnjaku, jedino što nam igra jest pobjeda - kaže Bjelica.

U tijeku je kampanja 'svi na Inter, pa besplatno na Hajduk'.

Dakle oni koji se sutra pojave na tribinama moraju sačuvati ulaznicu, te će moći besplatno na najveći hrvatski derbi. Misli li Bjelica da će kampanja uroditi plodom, hoće li danas na maksimirskim tribinama biti više navijača?

- Nadam se da će kampanja uroditi plodom. Zašto ne pogledati dvije utakmice za cijenu jedne? Ne samo to. Igramo s Interom u 15 sati, subota je, prognoza je lijep dan, igramo dobro, treba doći podržati dečke da dođu do pobjede - zaključio je Bjelica.

Linker
18. travanj 2024 22:11