Goran Sebelic / CROPIX
REAKCIJA TRENERA

BJELICU NAKON VISOKE POBJEDE U PULI ZATEKLO PITANJE O SASTAVU 'Trebali smo igrati s ovim lošijima? Pa ovi lošiji nisu izgubili niti jednu utakmicu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2019. 21:43

Laganom pobjedom u Puli Dinamo je u 29. kolu Prve HNL svladao Istru 1961 s 4:0.

Pogotke za Modre postigli su Ademi u 20., Oršić u 44. i Olmo koji je dvaput tresao mrežu (65. i 73.).

Nenad Bjelica bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

"Čestitao bih momčadi na aposlutno zasluženoj pobjedi. Mislim da smo kontrolirali cijelu utakmicu. U obrani bili vrlo odgovorni i koncentrirani, u napadu stvrorili dosta dobrih šansi. I prvo i drugo poluvrijeme, možda u prvih 20 minuta, trebalo nam je malo da uđemo u utakmicu, a poslije je praktički sve bilo na našoj strani", analizirao je trener Dinama ovaj susret.

"Domaćinima je žao što niste u prošloj utakmici rastčali europske uzdanice", glasio je jedan od komentara novinara nakon utakmice.

"Mi smo i prošlu utakmicu dobili. Mi gledamo sebe, a ne protivnika i tako prilagođavamo koga ćemo staviti u igru. Igrali smo i u najjačim HNL utakmicama s igračima koji nisu u Europi imali toliki značaj i opet smo bili uspješni. Danas smo trebali igrati s ovim lošijima? Pa ovi lošiji nisu izgubili niti jednu utakmicu. Ta, kako ju vi nazivate, druga momčad ima jedan remi s Rudešom i sve ostalo su pobjede. Imamo kvalitetan kadar, rotiramo igrače, dajemo šansu svima i svima želimo odati priznanje na svemu ostvarenom ove sezone. Sad bi najlakše bilo igrati cijelo vrijeme s 11 igrača. Mi to nećemo napraviti. I dalje ćemo rotirati i svima davati šansu neovisno o protivniku", zaključio je Bjelica.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 13:35