Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
NIJE DUGO IZDRŽAO

BOMBA IZ MAKSIMIRA! NIKOLA JURČEVIĆ VIŠE NIJE TRENER DINAMA Napustio klupu nakon samo dva mjeseca, poznato i ime potencijalnog nasljednika!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. svibanj 2018. 15:11

Nakon što je zaredao s nekoliko slabijih rezultata, Nikola Jurčević više nije trener Dinama. Ovu vijest i službeno su potvrdili iz Maksimirske 128, a bivši pomoćnik Slavena Bilića tako je nakon samo dva mjeseca napustio klupu Modrih.

U posljednjih je šest utakmica Dinamo pobijedio samo Hajduk na Poljudu, a nakon toga izgubio od Rijeke, Rudeša i Lokomotive te remizirao sa Slaven Belupom. Pretpostavlja se da je glavni kandidat nakon smjene Jurčevića bivši trener Lech Poznańa Nenad Bjelica.

Zagreb, 080518. 
Stadion u Kranjcevicevoj.
Hrvatski telekom, Prva liga, 34 kolo, prvenstveni susret izmedju Lokomotive i Dinama.
Na fotografiji: Nikola Jurcevic.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

- Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, g. Nikola Jurčević više nije glavni trener prve momčadi. Trener je obaviješten o odluci kluba, a o daljnjim događanjima vezanim za prvu momčad i stručni stožer Dinamo će pravovremeno putem web stranice obavijestiti javnost, navijače i medije - poručili su iz Maksimira.

Jurčević je Dinamo preuzeo od Marija Cvitanovića početkom ožujka, a do otkaza je uspio zabilježiti četiri pobjede, dva remija i četiri poraza. Također valja istaknuti kako Modri u posljednje četiri utakmice nisu uspjeli stići do pobjede, a to im se zadnji put dogodilo prije dugih osam godina.

Dinamo je u konačnici uspio stići do naslova prvaka, ali igra momčadi bila je daleko od očekivane, pa su se stoga u Maksimiru odlučili na najdrastičniji potez. Dinamo do kraja očekuje utakmica protiv Intera u posljednjem kolu HNL-a te okršaj protiv Hajduka u finalu Kupa u Vinkovcima (23. svibnja). Hoće li Nenad Bjelica sjesti na klupu već protiv društva iz Zaprešića ostaje za vidjeti.

VIENNA, AUSTRIA - AUGUST 27:  Nenad Bjelica, coach of FK Austria Wien during the UEFA Champions League play-off second leg match between FK Austria Wien and GNK Dinamo Zagreb held on August 27, 2013 at the Austria Arena, in Vienna, Austria. (Photo by Samuel Kubani/EuroFootball/Getty Images)
Samuel Kubani/EuroFootball/Getty Images

Linker
18. travanj 2024 05:53