Ronald Goršić/Cropix
U KLUBU TRAŽE MIR

BRBIĆ STAO NA KRAJ MEDIJSKIM NAGAĐANJIMA I GLASINAMA Predsjednik Hajduka jasno dao do znanja kakva je budućnost Damira Burića na klupi 'Bijelih'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2019. 17:37

Da bi se stalo na kraj brojnim medijskim i inim spekulacijama oko budućnosti Hajdukova stručnog stožera na čelu s Damirom Burićem, predsjednik prvoligaša s Poljuda Marin Brbić odlučio je napisati priopćenje za javnost. Glavna vijest je - Burić ostaje na klupi Hajduka.

Priopćenje prenosimo u cijelost:

- Svjesni smo opravdanog nezadovoljstva prikazanim igrama i rezultatima na gostujućim utakmicama ove sezone, kao i ispadanjem u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa te u 1. pretkolu Europske lige. Međutim, činjenica je i da je trener Damir Burić preuzeo momčad u delikatnom trenutku za Klub, a trenutno nakon 14 odigranih kola drži drugo mjesto na tablici, relativno blizu prvoplasiranom.

No, to ne umanjuje dojam da prikazana igra u određenim utakmicama nije na razini onoga što svi želimo. Stoga, očekujemo kako će trener Burić i njegova momčad već u nedjelju protiv Osijeka pokazati kako zaslužuju našu podršku - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Brbić.

Linker
26. travanj 2024 13:45