Foto: Vojko Basic / CROPIX
REAKCIJE NAKON SUSRETA

BURIĆ ZADOVOLJAN, TRENER GORICE NIJE SKRIVAO NEZADOVOLJSTVO 'Nije nam suđen čisti penal' POSVETA HAJDUKOVOG KAPETANA 'Ovo je za mog preminulog tatu'

Nakon 3:0 pobjede Hajduka protiv Gorice u 5. kolu Prve HNL oglasili su se treneri dviju momčadi
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 18. kolovoz 2019. 23:16

Damir Burić bio je zadovoljan nakon pobjede nad, kako je istaknuo, ozbiljnom momčadi Gorice.

- Gledatelji su došli na svoje, a htio bih im zahvaliti, kao i svojim igračima, koji su odigrali odlično. Momčad je parirala igrom i kvalitetom, imali smo puno šansi i zasluženo smo pobijedili.

Bilo mu je drago zbog strijelaca.

- Baš mi je drago zbog njih dvojice. Nismo imali sreće u Koprivnici, ali sam im tada rekao da idemo raditi, idemo to pokazati trkom, agresijom i igrom. Pobjeda je nagrada za sve - kazao je Burić, koji nije htio puno o suđenju te je naglasio da neće biti rob sustava, a što se tiče vratara Duke, kazao je da je imao podljev ispod lakta, dok se Posavec nije još oporavio.

Sergej Jakirović zanimljivim je riječima otvorio konferenciju za medije.

- Duboko bih udahnuo prije nego što nešto kažem. Čestitam Hajduku, dali su tri gola, bili bolji od nas, no za mene je ključna bila 15. minuta, kada je bio čist penal s moje strane gledišta, ali ostavljam to za analizu. Poslije je bilo dosta nervoze, žutih kartona, zajedno s publikom. Probali smo u nastavku, ali nakon drugoga gola i isključenja Cherifa više nismo imali snage za nešto više.

Što vam je Dolček rekao nakon utakmice, je li bilo nekog bliskog susreta?

- Čestitao sam mu na pobjedi, on je dobar igrač, budućnost. Rekao mi je da su oni imali ovakvo suđenje u Koprivnici.

Sretan je bio dvostruki strijelac Jairo.

- Gorica je bila neugodna, ali smo mi dobili. Drago mi je zbog golova, imao sam niz od šest utakmica bez pogotka, ali nisam izgubio vjeru. Hvala treneru na povjerenju, ali i suigračima.

Kapetan Juranović istaknuo je momčadski duh i činjenicu da Gorica nije postigla gol, a svoj pogodak posvetio je preminulom ocu.

- Drago mi je zbog mog gola, prošlo je puno vremena od posljednjeg, ali tada sam igrao u vezi, a sada na beku. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i dalje. Napokon se isplatio trud i posvećujem ovaj pogodak preminulom tati.

Kristijan Kahlina bio je ​najzaposleniji u momčadi Gorice.

- Glavno je pitanje je li bio penal na 0:0, ako je bio, pitanje je bismo li zabili, ali bi bila sasvim druga utakmica - poručio je Kahlina.

Linker
16. travanj 2024 14:43