Hajduk tuga
 Duje Klaric / CROPIX / CROPIX
NAELEKTRIZIRANA ATMOSFERA

BURNI DANI NA POLJUDU! GLASUJTE U VELIKOJ ANKETI SPORTSKIH NOVOSTI Tko je odgovoran za teško stanje u kojem se danas nalazi Hajduk?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2018. 21:47

Nakon četiri odigrana kola Prve HNL momčad Hajduka je i dalje bez pobjede. Nakon što su u Bukureštu upisali poraz od Steaue u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu (2:0), Bijeli su poraženi i od novog prvoligaša Gorice na Poljudu u sklopu 4. kola.

Hajduk se trenutačno nalazi na osmom mjestu na ljestvici sa samo dva osvojena boda. Više od 11.000 ljudi skupilo se na Poljudu unatoč ispadanju od Steuae, a da je bilo obrnuto i da su Bijeli prošli u play-off Europske lige, sigurno bi i posjećenost dvoboja s Goricom bila još veća.

No, nakon tužnog kraja europske avanture, prvenstveni ispit s debitantom je privukao samo one najvjernije, koji su otpočetka sa sjevera navijali. Atmosfera je bila dobra sve dok Hajduk nije primio drugi pogodak. Nakon drugog primljenog gola čulo se već pogrdno “j...m vam mater! i “dobit ćete batine”, a na odmor su igrači Hajduka ispraćeni zvižducima...

U 69. minuti je na sjeveru bila bakljada, a nekoliko baklji završilo je i na terenu. Pred kraj se s tribina začulo i “uprava odlazi”, a na kraju su igrači Hajduka otišli do sjeverne tibine na poziv “dođite ovamo, a prema njima je poletjelo nekoliko baklji uz povike “skinite dresove”.

Hajduk već neko vrijeme trese kriza, kako ona u rezultatskom smislu tako i u političkom. Navijači na društvenim mrežama su podijeljeni kada je u pitanju krivica odnosno odgovornost za ovakav debakl. Jedni smatraju kako je za sve kriv 'Naš Hajduk', drugi su prstom uprli u Upravu, dok manji dio smatra kako su igrači i trener odgovorni za čitavu priču. GLASUJTE U VELIKOJ ANKETI SPORTSKIH NOVOSTI Tko je kriv za teško stanje u Hajduku?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 23:55