Goran Sebelic / CROPIX
RIJEČ TRENERA

BURNO NA POLJUDU! TRENERI SI NISU NITI RUKE PRUŽILI, LEGENDA DINAMA U NEVJERICI 'Neshvatljivo je da netko iz Hajdukove uprave i tribine dobacuje...'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 19. svibanj 2019. 21:06

Trebala je ovo biti mirna utakmica u otužnom ambijentu, ali nervoza na obje klupe je rasla prema kraju, pa se i dogodilo da Siniša Oreščanin i Igor Cvitanović jedan drugom ne pruže ruke. Cvitanović je ušao i u verbalni sukob sa sportskim direktorom Hajduka Sašom Bjelanovićem nakon što je ozlijeđen Domagoj Bradarić.

- Ispričavam se za eksces na kraju utakmice, neće se ponoviti. Cvitanović i ja ćemo riješiti naše stvari i ne bih želio da se to potencira. Volio bih pričati o nogometu – rekao je Orešćanin.

- Oreščanin i ja ćemo riješiti nesporazume. Nisam ja kriv što je Ivančić ušao u Bradarića i nije u redu da mi Bjelanović iz svečane lože zbog toga dobacuje. U najavi sam rekao što sam rekao oko kartona, tražio sam da žute kartone zarade na drugi način. Ako će me kazniti zbog najave čišćenja od kartona, neka me kazne.

Evo što su rekli što se tiče utakmice.

- Dva oprečna poluvremena. U prvom smo bili nervozni, rano primili pogodak i onda smo igrali sve suprotno od dogovora. Nakon razgovora u pauzi smo se adaptirali, opet proigrali u drugom poluvremenu, usmjerili utakmicu na naš mlin – mišljenje je Oreščanina.

- Apsolutno zaslužena pobjeda Hajduka. U prvom dijelu koliko-toliko smo djelovali kompaktno, u drugom smo se raspali nakon brzih pogodaka Hajduka. U našu obranu bili smo bez osmorice igrača, ali nama je ionako cilj play-off protiv Šibenika. Ne bojim se Šibenika, mislim da smo bolji.

Hajduk sezonu završava u Maksimiru, dolazi na feštu prvaka Dinama.

- Utakmica u Maksimiru je uvijek važna sama po sebi, ne toliko zbog 3. ili 4. mjesta. Nadam se da Hajduk u budućnosti neće strahovati zbog plasmana u Europu.

Cvitanovića je dočekalo pitanje plaši li se smjene.

- Uvijek je smjena opcija, pogotovo kad se gube utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 17:10