CROPIX
REAKCIJA TRENERA

CARRILLO NAKON SPAŠENOG BODA IZ KRANJČEVIĆEVE 'Futacsovo isključenje? Bilo je čudno...Utrka za treće mjesto nije završena'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 17. ožujak 2017. 21:40

Nakon prve utakmice 25. kola HNL-a između Lokomotive i Hajduka oglasili su se treneri.

Prvi je bio Hajdukov Joan Carrillo.

- Bila je to teška utakmica, Lokomotiva je dobra momčad. Prvi dio je bio kompliciran: Nižić se ozlijedio, nismo imali protok lopte, ali stvorili smo dvije-tri prilike. U nastavku smo odmah dobili crveni karton, i sve se promijenilo. Željeli smo osvojiti tri boda, što se vidjelo u zadnjih deset minuta, međutim bilo je teško kreirati igru i prilike vrijedne pobjede. Futacsovo isključenje? Bilo je čudno. Razgovarao sam s njime, kazao sam da se fokusira, ali ne želim tome davati veliku važnost. To je nogomet - kazao je Joan Carrillo, koji je na proljeće osvojio šest od mogućih 15 bodova.

- Utrka za treće mjesto nije završena, no ovdje radim u procesu, za koje je potrebno vrijeme. Upravo stoga ne razmišljam o Osijeku... Kazna? Ne, ovo nije ni vrijeme ni mjesto da razgovaramo o tome.

Lokomotivin trener Mario Tokić je, pak, zaključio:

- Uspjeli smo se nametnuti momčadi Hajduka koju respektiram i to je razlog više da čestitam svojim igračima na angažmanu i dobroj igri. Nedostajala je tek završnica. Od Intera nismo uspjeli izvući piuke, imamo kvaliutete ali i madost koja donese pozitivu ali ujedno je ona i prevelika želja koja se ne može konkretizirati. Trebamo se prebrojavati, kao u rukometu, kada imamo igrača više, jer tada stvaramo čiste šanse, ali nismo znali kako.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 09:08