CROPIX
'JA MISLIM SAMO NA INTER'

CARRILLO RAZOČARAN REMIJEM, ALI NI NE RAZMIŠLJA O RASTANKU 'To je pitanje za predsjednika! Pa ne mogu ja reći igraču što treba napraviti u 93. minuti'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 25. rujan 2017. 01:23

Hajduk je u 90. minuti imao 2:1, a onda u 93. minuti primio gol za 2:2 kako je i završio sraz protiv Lokomotive na Poljudu u sklopu 10. kola Prve HNL. Joan Carrillo je nakon susreta bio vidno nesretan jer je izgubio dva boda u zadnjim minutama, ali pun želje, volje i nade bez obzira što je prvo pitanje bilo 'strahujete li da će vas predsjednik pozvati na razgovor nakon boda sa Lokomotivom.'

"Predsjednik je taj koji ima ovlasti, o njemu sve ovisi, ne o meni. Ali, ja mislim na utakmicu s Interom u Zaprešiću. Nakon ovog truda, nakon izgubljena dva boda ne može se reći da je protivnik bio bolji ni taktički ni tjelesno. Ali, igra i pristup mojih igrača temelj je za daljnji rad. Imamo na čemu graditi pristup za sljedeću utakmicu", poručio je Carrillo.

Oba pogotka primio je Hajduk na sličan način, kroz 'trbuh' momčadi gdje su oba stopera zakazala.

"Došlo je do serije pogrešaka. Nije samo jedna pogreška dovoljna, treba ih više. Ali, ne mogu ja reći igraču što treba uraditi u 93. minuti", rekao je Carrillo.

Carrillo nije igraču mogao reći što treba napraviti u 93. minuti, ali je zato Mario Tokić spremno dočekao pogodak Capana za poravnanje pa je Radonjiću kazao 'ne daj loptu u kaznemom prostoru Hajduka'. Iz toga je i nastala gužva u zadnjim sekundama.

"Ispričavam se, Radonjić nije kriv. Ja sam mu rekao, zadržavaj i ne daj loptu. Kada smo mi primili pogodak za 2:1, minutu i pol nismo mogli doći do lopte. Zato sam Radonjiću i rekao da ne da loptu", pojasnio je lukavi Tokić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 02:41