Facebook
NEZADOVOLJSTVO U VINKOVCIMA

CIBALIJI ZBOG KONTROVERZNE FOTOGRAFIJE S PREKRIŽENIM HNS-OM STIŽE NOVA KAZNA 'Podnio sam prijavu protiv svih igrača koji su na slici...'

JOSIP BREZNI Povjerenik Hrvatske lige o fotografiranju Vinkovčana s prekriženim ‘HNS’
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. prosinac 2017. 13:12

Cibalia se izgleda neće izvući bez sankcija. Igrači vinkovačkog kluba i fizioterapeut Krolo nakon zaprešićkog sraza s Interom, u kojem ih je sudac, prema mišljenju Ante Kulušića, oštetio dosudivši nepostojeći kazneni udarac za Inter, fotografirali su se s prekriženim natpisom HNS.

S obzirom na to da su neki na fotografiji bili prikrivenih lica, povjerenik HNL-a Josip Brezni mislio je da su im se ‘prikrpali’ navijači, pa da su onda u takvom okružju pristali na fotografiranje, te ih nije mislio prijaviti. Međutim, onda se ispostavilo da su na fotografiji zapravo samo - igrači!

- Podnio sam prijavu Disciplinskoj komisiji protiv kluba Cibalije, svih igrača koji su bili u zapisniku i fizioterapeuta Krole - kazao nam je jučer Brezni.

Drugim riječima, Cibaliji, igračima i Kroli ne se piše dobro, definitivno.

Također, stigla je informacija da zaprešićki Inter traži promjenu domaćinstva kup-utakmice s Rijekom koja se igra u srijedu. Inter bi igrao na - Rujevici! Razlog je loš travnjak u Zaprešiću koji bi se dodatno mogao uništiti..

- Nelogičan je taj zahtjev za promjenu domaćinstva. Igra se samo jedna utakmica, pa dolazi u pitanje regularnost Kupa. Da se tražila alternativa, recimo u Zagrebu, Varaždinu ili Koprivnici bilo bi logičnije. Znam da su to dodatni troškovi, ali tražiti domaćinstvo protiv suparničkog kluba na njegovu terenu nema logike. Ne samo to, treba misliti i na klub koji očekuje pobjednika tog dvoboja. Njima nije svejedno igra li se utakmica u Zaprešiću ili na Rujevici. Osobno ću danas ujutro biti na terenu u Zaprešiću, pozvat ću i članove Komisije za natjecanje. Ne bi, naravno, bilo ni rješenje da uništimo travnjak u Zaprešiću, moramo pronaći neko rješenje - kazao nam je Davor Ivić, predsjednik Povjerenstva za Kup.

Linker
24. travanj 2024 09:06