IPAK JE TO POVIJESNI USPJEH

CIJELA HRVATSKA ČESTITA LUKI MODRIĆU, HAJDUK U POTPUNO DRUGOJ PRIČI Umjesto čestitke hrvatskom kapetanu, objavili novu modnu kolekciju za jesen/zimu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2018. 14:33

Najboljem nogometašu svijeta po prestižnom izboru FIFA-e od sinoć pristižu čestitke iz cijeloga svijeta, ali jedna s hrvatske adrese još uvijek nije stigla do Luke Modrića. Barem ne javno, kako je to običaj prilikom najvećih sportskih uspjeha hrvatskih nogometaša.

Hrvatski veznjak odnio je "The Best" titulu ispred Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha na koncu sakupivši 29.05 posto glasova, dok je, usporedbe radi, Portugalac bio prvi pratitelj s 19.08.

Brojnim čestitkama priključili su se i hrvatski nogometni klubovi. Svoju podršku Modriću iskazali su tako Dinamo, Rijeka, Osijek, Inter, Lokomotiva, Gorica, Istra i Slaven Belupo, ali ne i velikan iz Splita. Naime, čestitka Hajduka još se uvijek čeka, a umjesto nje na Poljudu se trenutačno putem službene stranice i društvenih mreža bave predstavljanjem nove modne kolekcije za jesen/zimu.

Nešto slično se odvijalo tijekom Svjetskog prvenstva i povijesnog pohoda Vatrenih kada u splitskom klubu nisu dugo komentirali uspjehe reprezentacije, a službenu čestitku objavili su nakon poraza u finalu.

Linker
26. travanj 2024 11:19