CROPIX
AKROBACIJE BEZ LEGITIMACIJE

ĆIRO ZA SN O STANJU U DINAMU 'Zdravko Mamić nema pojma o nogometu, a vlada u Hrvatskoj već 20 godina! Mario Cvitanović je bolji od Peteva deset puta'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. srpanj 2017. 13:29

Ćiro Blažević prokomentirao je za Sportske novosti aktualna događanja u Dinamu. Autor svjetske bronce iz Francuske i legenda Dinama nakon odlaska trenera Peteva i Sammira spominje uglavnom jedno ime - ono Zdravka Mamića.

"Molim vas da mi odgovorite kako fenomen Mamić još jedanput pravi akrobacije bez legitimacije? Ne mogu to shvatiti. Kako je moguće da je prije dva mjeseca potpisao novi ugovor s Petevom, a svi smo znali da nije trener. Kojeg je igrača afirmirao? Koji je stil igre afirmirao? Koji je rezultat napravio? Mario Cvitanović je nadareni trener, bolji od Peteva deset puta. Bitno je da Dinamo ima kvalitetu i samo te igrače treba posložiti. Od Dinama očekujem da igra prvu ulogu ako Mario sve posloži onako kao sam ga učio. Danas je nogomet svi gore - svi dolje, u tom košmaru jedino treba naći najkvalitetnije i neka igraju", rekao je Ćiro i zaključio:

"U zaključku, Zdravko Mamić nema pojma o nogometu, a vlada u Hrvatskoj već 20 godina. Zaključujem da on to nije prije vidio, a koliko mu je trebalo za onoga genijalca Jozaka. Međutim, bolje da ja više ne govorim, govorio sam kad je bilo vrijeme, a nitko me nije slušao. Svi smo već navikli da to u Dinamu tako ide".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 12:04