Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
ZAPAPRIO BIJELIMA

ČOVJEK ZBOG KOJEG SE PODIGLO PUNO BURE U SPLITU Strašan napadač koji danas vrijedi najmanje tri milijuna eura: 'Konačno sam dobio pravu priliku!'

Piše: Toni RoićObjavljeno: 07. studeni 2018. 13:18

Mnogo bure u Splitu podigla je izjava trenera Hajduka Zorana Vulića da je “Iyayi Atiemwen prije godinu dana bio ponuđen Hajduku”, ali u Velikoj Gorici tvrde da o tome ne znaju ništa, bar ne za vrijeme koje spominje Vulić.

Predsjednik Črnko opet se poslužio omiljenom tezom u zadnje vrijeme “mi smo samo uzeli ponuđeno”, a kada je Nigerijac u pitanju, pravi je misterij i zagonetka kako se nije nametnuo u četiri turska kluba u kojima je bio od svog 20. rođendana u siječnju 2016. do prosinca 2017. (Erciyesspor, Rizespor, Sanliurfaspor, Manisaspor).

Nije ga ove zime kao velikog igrača vidio ni trener Osijeka Zoran Zekić gdje je proveo 15 dana na probi, da bi 15. veljače ove godine potpisao za tada drugoligaša Goricu.

Sve ostalo je povijest, pisat će se jednom kada do vrha napuni blagajnu velikogoričkog kluba jer on već sada vrijedi najmanje tri milijuna eura, koliko Gorica minimalno traži za svog uvjerljivo najboljeg igrača, a nastavi li ovim tempom od šest golova i četiri asistencije, cijena će biti i veća.

- U Gorici se osjećam sjajno jer je to prvi klub gdje sam dobio priliku igrati u kontinuitetu. Nigdje drugdje nisam mogao spojiti tri ili četiri utakmice i pokazati koliko mogu - otkrio je Atiemwen, a što su gledali oni koji mu to nisu omogućili, njima je na brigu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 09:17