Vlado Kos / CROPIX
RAZOČARANJE U OSIJEKU

'ČUDNA ATMOSFERA, ČUDNA UTAKMICA' Zekić otvorio dušu: 'Najgore mi je što sam zaključio da je bilo premalo vjere da možemo poravnati vodstvo Hajduka'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 03. veljača 2019. 21:18

Veliko razočaranje osjećali su igrači Osijeka nakon derbija kola protiv Hajduka. Mijo Caktaš je pogotkom u 49. minuti presudio dvoboj u kojemu su Bijelo-plavi slovili kao blagi favoriti. Trener Zoran Zekić nikako nije mogao naći opravdanje za igru svojih izabranika, bolan mu je bio poraz koji je sa svojom momčadi doživio.

"Ne znam što reći. Čudna je vladala atmosfera, čudna je to bila utakmica. Prvi smo imali izgledne prigode, nismo ih realizirali, a onda nam se u nastavku dogodio taj nesretni prekid i primljeni gol. Puno je bilo i prije i poslije loših stvari u našoj igri, a najgore mi je što sam zaključio da je bilo i premalo vjere da uopće možemo poravnati vodstvo Hajduka", izjavio je Zoran Zekić.

Poražen je, ali i gord, ponosan i samopouzdan.

"Tako je kako je. Prvenstvo je to, jedna utakmica nije presudna. Ovaj put nismo bili na potrebnoj razini ni po čemu i nismo zadovoljili. Ali već je za pet dana nova utakmica, u petak smo gosti Rudeša. Moramo ispraviti što nije bilo dobro, ali kad razmišljam o ovom porazu, uvjeren sam da bi nas jedan gol, da smo ga dali, podigao i da bi tada vjerojatno bilo drugačije. Nismo bili pravi, to je jedini zaključak, nismo bili ni na onoj razini od jeseni, ali nije ni Hajduk, upozoravao sam na to, on je sada bolji nego što je bio", zaključio je trener osječkih Bijelo-plavih Zoran Zekić.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 22:54