Foto: Damir Krajac/CROPIX
REAKCIJA TRENERA

CVITANOVIĆ SUZDRŽAN NAKON PREMIJERNE POBJEDE 'Najbitnije je bilo otvoriti s pobjedom. Ali rekao bih da smo se previše potrošili'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 15. srpanj 2017. 23:43

Dinamo je očekivano slavio na startu nove sezone Prve HNL.

Istru su Modri pobijedili s 2:0 golovima More i Benkovića, a premijernu pobjedu na klupi Modrih upisao je Mario Cvitanović.

"Zadovoljan sam, najbitnije je bilo otvoriti prvenstvo s pobjedom, ući u novi ciklus na pozitivan način. Ova utakmica je ukompinirana kao pripremna zbog načina na koji smo radili zadnjih dana. Čestitam i Istri na jako dobroj utakmici, moj prijatelj Darko je to jako dobro posložio, mi smo imali malih problema, izlazili su nam u kontru", rekao je Cvitanović, pa dodao:

"Dakako, imamo prostora za napredak, po završetku utakmice sam pričao s igračima, kazao sam ih kako je bitno da si u budućnosti ne stvaramo sami probleme. Rekao bih da smo se previše potrošili, više nego što sam očekivao..."

Istrin trener Darko Raić-Sudar bio je zadovoljan prikazanim usprkos porazu.

"Na kraju kad pogledam ja sam zadovoljan s predstavom moje momčadi, nije to bilo loše, ali naravno nisam zadovoljan s rezultatom. Dinamo je zasluženo slavio, mi smo imali i nekoliko prilika, nismo ih iskoristili, mogli smo bolje proći. Još se skupljamo, nismo se definirali kako momčad. Uglavnom, okrećemo se onome što slijedi", rekao je Raić-Sudar.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 14:29