Vladimir Dugandžić/CROPIX
IZNENAĐENJE ZA BELGIJU

Debi protiv Crvenih vragova: Štimac u pakao Heysela šalje 18-godišnjeg Radoševića!

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 11. rujan 2012. 13:30

Igor Štimac je u javljanu HRT-u u ponedjeljak navečer, najavio iznenađenje u početnom sastavu i očito se nije šalio. U momčadi koju je uigravao za Belgiju u paru s Lukom Modrićem igrao je Josip Radošević!

Nakon što se činilo da će Štimac pružiti novu priliku Ivanu Rakitiću, i to ispred Ognjena Vukojevića, optirao je za treće, najmanje očekivano rješenje, 18-godišnjeg igrača Hajduka.

Hoće li Radošević doista istrčati? Sve upućuje na debi u prvih 11 momka, koji je sa samo 20-ak nastupa u 1. HNL i vrtoglavim usponom u HR nogometu najavio doista lijepu perspektivu. Štimac, fajter po prirodi, mu očito vjeruje kad ga planira za ovako delikatnu utakmicu, iako je momak još izrazito neiskusan.

Vedran Ćorluka će sigurno nastupiti. Jedina točka oko koje se još lome koplja je izbor drugog napadača, između Jelavića i Olića. Dojam je da je u prednosti Olić, pa bi na teren najvjwerojatnije trebali istrčati: Pletikosa - Vida, Ćorluka, Šimunić, Strinić - Srna, Radošević, Modrić, Perišić - Mandžukić, Olić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 08:54