Foto: Marko Todorov / CROPIX
RIJEČ TRENERA

DINAMO POBJEDOM ZAKLJUČIO JESEN, TRENER CVITANOVIĆ ZADOVOLJAN 'Bilo bi nepravedno da nismo pobijedili, svaka čast njihovom vrataru'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. prosinac 2017. 21:00

U prvoj utakmici 20. kola Prve HNL nogometaši Dinama su na Maksimiru svladali Cibaliju sa 1-0 (0-0), a nova tri boda vodećoj momčadi domaćeg prvenstva donio je Angelo Henriquez pogotkom u 79. minuti dvoboja.

Trener Modrih Mario Cvitanović bio je sretan što su njegovi dečki godinu završili s pobjedom.

- Bili smo izrazito dominantni, mislim da bi bilo pomalo nepravedno da ovu utakmicu nismo pobijedili. Ovo je nagrada za sve koji su sudjelovali u ovom našem jesenskom Dinamu. Hvala svima koji su bili uz nas i onima koji će uz nas biti u budućnosti. Svi su oni zaslužni za ovakav rezultat. Što se tiče ove utakmice, brzinski sam pogledao statistiku, mislim da smo imali preko 20 udaraca, od čega 14 ii 15 u okvir, a ako mogu sugerirati, njihov je vratar zaslužio čistu desetku. Kontrolirali smo utakmicu, šteta što ranije nismo otvorili pogotkom. Čestitam dečkima, imali su stav, karakter, odlučnost da utakmicu dobiju, što su i napravili. Veliko im hvala na tome, a i veliko hvala što su odradili ovu jesen kako je trebalo.

Trener Cibalije Mladen Bartolović je kazao:

- Rezultat se broji i to je mjerilo. Međutim, mi smo odradili ono što smo se dogovorili i ono što smo radili cijeli tjedan. Uspjeli smo dovesti Dinamo u nervozu, pogotovo u drugom poluvremenu. Nažalost, primili smo nesretan pogodak iako je naš vratar bio jako dobar. Dinamo je bio bolji dominantiniji i zasluženo je pobijedio.

Linker
18. travanj 2024 02:30