CROPIX
POKLON KAO KRUNA SEZONE

DINAMO POVUKAO POTEZ KAKAV SE RIJETKO VIĐA U HNL-U Maksimir otvoren za sve: Navijači mogu besplatno na jednu od najvećih utakmica pred kraj godine!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2019. 12:21

S Maksimira danas stiže važna vijest za sve navijače. U Dinamu su odlučili nagraditi svoje najvjernije pred kraj uspješne polusezone i otvoriti vrata za veliki derbi Dinama i Hajduka 22. studenog.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti.

"Navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter Zaprešić (subota, 15.00) uz predočenje te ulaznice na Ticket pointu u Zagrebu moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za utakmicu Dinamo - Hajduk (22.11. 18h, stadion Maksimir), kada krene prodaja ulaznica za taj susret.

Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom zato pozivamo navijače da sačuvaju ulaznice s utakmice Dinamo - Inter Zaprešić.

Navijači koji neće imati sačuvanu ulaznicu, nažalost ne mogu iskoristiti ovu pogodnost.

Osobni podaci na obje ulaznice moraju biti istovjetni što znači da će osoba koja je kupila ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter moći dobiti besplatnu ulaznicu za susret s Hajdukom isključivo na svoje ime i prezime. Sve su ulaznice personalizirane i svi su navijači obvezni predočiti osobni dokument i ulaznicu zbog mogućeg utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulazima na stadion.

Preuzimanje će biti moguće isključivo na Ticket pointu u Zagrebu u terminima koji će biti objavljeni u sklopu svih informacija o susretu Dinamo - Hajduk.

Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime, a nositelji ulaznica odgovorne su osobe za svoje ulaznice od trenutka kupovine iste.

Jednu ulaznicu s utakmice Dinamo - Inter bit će moguće zamijeniti isključivo za jednu ulaznicu za Dinamo - Hajduk, za istu tribinu.

GNK Dinamo - NK Inter Zaprešić

Subota 2.11. 15:00h, stadion Maksimir

Cijene ulaznica:

Tribina sjever 30kn

Tribina istok 50kn

Tribina zapad 70kn

Radno vrijeme Ticket pointa:

Subota, 2.11. od 11 do 15:45 sati", stoji u priopćenju.

Linker
20. travanj 2024 18:25