Zagreb, 190718. Tunel Gric.
Predstavljanje novih sluzbenih dresova GNK Dinamo za sezonu 2018/2019.
Na fotografiji: igraci u novim Dinamovim dresovima.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

AUDIOVIZUALNI SHOW

DINAMO PREDSTAVIO NOVE DRESOVE NA JEDINSTVENI NAČIN Pogledajte kako su mladi navijači odmjerili snage s Dinamovim zvijezdama u atraktivnome kavezu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.07.2018. u 16:47

 • Kako bi pokazali svoje ambicije, GNK Dinamo i tehnički sponzor kluba adidas pokazali su potpuno nov i urban pristup predstavljanju nogometne sezone.

  U tunelu Grič, na lokaciji koja je baš poput Dinama jedan od simbola glavnog grada Hrvatske, u četvrtak, 19. srpnja predstavljeni su novi službeni dresovi Građanskog nogometnog kluba Dinamo i tehničkog sponzora adidas.

  Uz audiovizualni show u samom srcu Zagreba i video projekciju novih dresova, Tunel Grič sjajio je u bojama grada za vrijeme promocije. Posebno iznenađenje bilo je 10 mladih navijača koji su putem natječaja na društvenim mrežama dobili priliku odmjeriti snage u tehniciranju zajedno sa svojim idolima, prvotimcima GNK Dinamo. Na predstavljanju novih dresova bili su igrači prve momčadi Dani Olmo, Amer Gojak, Lovro Majer, Amir Rrahmani i Jan Lecjaks, a ovakvo spajanje generacija nadogradnja je kampanje modrog kluba kojom se među mladima u gradu i regiji promiču zdravi život, bavljenje sportom i rekreacija. Maleni navijači i jedna navijačica zajedno s igračima imali su čast prvi isprobati nove dresove i zabaviti se u uz nogometnu igru i trikove u atraktivnom kavezu, može se pročitati na službenim stranicama GNK Dinamo.

  Novi adidas dresovi, izrađeni posebno za najtrofejniji hrvatski nogometni klub, napravljeni su od najkvalitetnijih sportskih materijala, a tehnologija koja stoji iza ove kolekcije već je dobro poznata ClimaCool oprema. Važna stavka svake sezone, kako igračima tako i navijačima, zasigurno su boje dresova. Ove će sezone igrači Dinama na travnjak Maksimira u domaćim utakmicama istrčati u legendarnoj plavoj, prepoznatljivoj boji koju igrači zagrebačkog kluba nose već 90 godina, a koja je ujedno boja grada Zagreba. Slijedi upečatljiva žuta koja označava europsku budućnost, a ideja je nastala kao poveznica povijesti grada, prvih električnih tramvaja koji su bili žute boje, žutih mreža na golovima koje je Dinamo imao kroz povijest te dresova s crno-žutim prugama koje je hrvatski prvak koristio 50-ih godina prošlog stoljeća. Treći je dres moderne crne boje – jedne od omiljenih u posljednje vrijeme, a upravo su takvi dresovi često viđeni u velikim svjetskim klubovima.

   

  Ivan Milić, sport marketing manager adidas Croatia

  "Izuzetno nam je drago da smo, zajedno s našim partnerom GNK Dinamo, predstavili nove dresove za sezonu 2018/2019. Dresovi iz adidas Condivo kolekcije personalizirani su posebno za GNK Dinamo te na taj način klub ulazi u red odabranih globalnih adidas partnera, a upravo su ovu kolekciju nosile i reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji".

   

  Tomislav Rukavina, direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo

  "Iznimno smo ponosni na ovaj projekt koji smo uspješno realizirali zajedničkim snagama. Već smo prošle sezone svi bili izuzetno zadovoljni našim novim sponzorom adidasom, a tadašnji su dresovi doslovno oduševili naše navijače. Upravo iz tog razloga siguran sam da će novi dizajn sva tri dresa, a posebno boja trećeg dresa izazvati još veće zadovoljstvo i samih igrača, ali i navijačica i navijača Dinama ove sezone. Željeli smo kroz sve tri boje imati poveznicu s našim gradom Zagrebom, u čemu smo i uspjeli, a na promociju smo pozvali najmlađe navijače kako bi i oni bili dio ove velike priče."

  Iz drugih medija