CROPIX
UZBUDLJIVI DERBI

DINAMO SE ŽALI, OSJEČANI TVRDE DA SU OŠTEĆENI 'Suđenje je bilo nikakvo. Svi smo vidjeli da nije bio kazneni udarac, a onda pet-šest situacija nije...'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 15. listopad 2017. 10:33

Nakon maksimirskog derbija, i prijetaljskih 1:1, svi su bili na pola s raspoloženjem, i zadovoljni i nezadovoljni. Domagoj Antolić, kapetan Dinama, govorio je:

- Na kraju moramo biti zadovoljni s bodom, budući da smo zabili u zadnjimm minutama. Prvih pola sata loše igre koštalo nas je cijele utakmice. Nakon toga počeli smo pritiskati, ali nismo zabili kazneni udarac i poslije svega moramo reći da je dobro što smo došli do boda.

Modrima slijedi Poljud.

- Čeka nas derbi, nemamo što čekati, moramo i tamo ići na tri boda, tako ćemo se postaviti. Puno nam znači što se vratio Ademi, i na terenu, i izvan njega, mislim da će biti naše veliko pojačanje.

Eros Grezda, strijelac za Osijek, odigrao je jednu od najboljih utakmica otkako je u Osijeku.

- Istina. No svi smo odigrali jako dobru utakmicu. Apsolutno smo zaslužili tri boda, ali suđenje je bilo nikakvo. I na kraju smo primili taj gol u zadnjim minutama. Mogli smo bolje reagirati, no prije toga je bio korner koji sudac nije svirao. Svi smo vidjeli da nije bio kazneni udarac, a poslije toga pet-šest situacija nije svirao na našu stranu.

Mile Škorić kaže da on nije odigrao loptu za Ademija, kad je suđeno zaleđe pa nije priznat gol.

- Sigurno nisam dirao ja loptu, nego Doumbia - kazao je Škorić, no pogledat će i on televizijsku snimku.

Osijek je pao u 95. miniti.

- Žalimo za dva boda, odigrali smo dosta dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom su nas stisnuli, malo smo patili, gol je pao na kraju kao plod toga. Previše smo se uvukli u krilo vrataru i zato primili gol.

Niste uspjeli odbaciti pritisak domaćina.

- Teško je to, dobar je protivnik, nas je malo uhvatio umor. Pali smo sa snagom, a i nesvjesno smo se povukli. Najveća je žal što bismo s pobjedom bili Rijeci na dva boda, a Dinamo bi nam bježao samo šest. Ipak, ima još dosta do kraja.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
18. travanj 2024 05:32