Ante Ćorić
 Damir Krajac / Hanza Media / CROPIX
RASTANAK SVE BLIŽI?

DINAMOV DRAGULJ OSTAO ZALEĐEN NA KLUPI To ga jako pogađa i sve se više povlači u sebe: Veliki talent svakom je minutom neigranja sve bliže odlasku

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. studeni 2017. 09:39

Ante Ćorić opet je ostao zaleđen na klupi. Protiv Lokomotive nije dobio ni minute. Ne gledamo treninge Modrih jer su zatvorenog tipa, ali do nas ipak stižu vijesti da Ćorić dobro radi, zalaže se, uglavnom da je - dobar. Međutim, očito još nedovoljno dobar za zadovoljenje ukusa trenera Marija Cvitanovića. Jer da je drukčije, onda bi valjda Ćorić dobio svoju priliku, onda bi igrao.

Iz tabora bliskog igraču čujemo da ga činjenica neigranja jako pogađa, da se sve više povlači u sebe, da više nema osmijeha na njegovu licu, uglavnom, cijelu tu priču teško proživljava.

Zagreb, 210717.
Stadion Maksimir.
Hrvatski telekom Prva liga, drugo kolo, GNK Dinamo i HNK Cibalia.
Na fotografiji: Ante Coric.
Foto: Srdjan Vrancic / Hanza Media
Srdjan Vrancic / Hanza Media / CROPIX
Ante Ćorić

Dok Dinamo sigurno maršira prema naslovu prvaka, dok mlađi dečki od njega Benković, Sosa, Moro i Olmo rade korake od sedam milja, neki čak bacaju pogled prema A reprezentaciji i SP-u u Rusiji, Ćorić igra malo ili nikako, stagnira. Možda će ovo zazvučati dramatično, ali ako sve ostane ovako kako je sada, velikom Dinamovu talentu i nadi dolazi u pitanje uspješan nastavak karijere. Mogao bi skroz potonuti u psihičkom smislu, a onda će ga biti teško vratiti.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Takav rasplet svakako bi trebalo spriječiti, znaju to dobro i u Dinamu. Neće biti dobro ni za Ćorića ni za klub. Svakom novom utakmicom koju ne igra, kod njega će se javljati sve veće nezadovoljstvo i strahovi za karijeru, a padat će mu i prodajna cijena. Nekako nam se čini da bi najbolje za sve bilo da se ove zime Dinamo i Ćorić rastanu. Prema nekim signalima, to bi se i moglo dogoditi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 13:46