Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
SAD JE VRIJEME ZA ALARM

DINAMOVA SRAMOTA BEZ ALIBIJA Ovo što su Modri prikazali je ispod svih kriterija. Jurčević je u nevjerici gledao kako se bivši dinamovci 'sprdaju'...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. svibanj 2018. 10:00

Ovo je sad već stvarno previše. I ozljede, i kartoni, i nesreća, porazi u derbijima iz jednog udarca prema Livakoviću, nepredvidljivost nogometa...

Sve se to može tolerirati do jedne granice, međutim, ovo što su jučer prikazali Dinamovi nogometaši u Kranjčevićevoj, to je ispod svih kriterija, izvan svih kredita. Ne govorimo tu o kvaliteti, odavno je poznato da je u modroj svlačionici nedostaje, da neki igrači nisu za višu, europsku razinu.

Ali, nakon svih kiksova ovog proljeća Dinamo je dobio priliku za naslov igrati protiv Lokomotive, pobijediti nekad najdražu mušteriju za pehar, pa gdje ćeš bolje. Ali način na koji su Dinamovi igrači ušli u utakmicu, pristup u utakmici za naslov prvaka kao da igraju za neku kvartovsku nagradu. Sramota, bez ikakvog alibija!

Trener Jurčević energično je vikao uz rub trenerskog prostora, kao rijetko kad, u nevjerici gledao kako se Radonjić, Krstanović, Knežević i Šunjić ‘sprdaju’ s njegovim zvijezdama. Sve igrači koji više nisu Dinamu dovoljno dobri ili su tamo otpisani! Tiha misa u svečanoj loži na poluvremenu, razočaranje, čak i sram zbog onoga što su pružali modri nogometaši.

Umjesto da barem u jednoj utakmici, ako već nemaju kvalitetu, ‘pojedu travu’, ostave sve što mogu na terenu, oni izgledaju kao trećerazredna momčad. Kao da ne žele taj naslov!

Dinamo će vjerojatno biti prvak i to mu nitko neće osporiti. Ali nakon ove utakmice svi se moraju zamisliti. I igrači, i trener, i Uprava, ova je utakmica puno toga otkrila, prošlo je vrijeme isprika i opravdanja, sad je vrijeme za alarm.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 19:23