Damir Krajac / CROPIX
NAJPOŠTENIJI REZULTAT

DINAMOVCI NISU BILI NIMALO RAZOČARANI NERIJEŠENIM U GRADSKOME DERBIJU Lovro Majer otvoreno poručio: 'Svi jedva čekamo Benficu, bit će pravi spektakl!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. ožujak 2019. 09:19

Nakon utakmice prvi iz svlačionice Dinama izišao je Lovro Majer te je produžio u drugu svlačionicu Lokosa. Želio je pozdraviti svoje bivše suigrače.

- Mislim da je neodlučeno realan rezultat. Lokomotiva je odigrala jako dobru utakmicu, a mi možda nismo bili na toj razini na kakvoj smo bili u posljednjim utakmicama. Ova utakmica bila je prva koju nismo odigrali na top razini, onako kako se od nas očekuje. Bili smo malo “teški”, ali nije to nikakav izgovor. Ali sad su misli nakon utakmice usmjerene na Benficu. Svi jedva čekamo tu utakmicu, vjerujem da će četvrtak biti pravi spektakl i da ćemo uspjeti napraviti ono što apsolutno svi želimo - kazao je Lovro Majer.

Igrači Dinama uglavnom su mirno izlazili iz svlačionice, nije bilo nikakve ljutnje zbog dva izgubljena boda s obzirom na to da je prednost na ljestvici HNL-a golema.

Žal Lokosa

Jedino je malo Dino Perić, taj momak koji igra tako dobro ove sezone, bio onako malo snužden.

- Ne znam što bih sada rekao pametno. Lokomotiva je igrala dobro, zaslužili su taj bod. Okrećemo se četvrtku.

Kad smo ga pitali zašto je tako naoko razočaran bodom kad je ipak prednost za ostale nedostižna, kazao je:

- Trebamo pobjeđivati, dobro igramo cijelo vrijeme, zato ne želim da igdje gubimo bodove. Možda smo ih malo i podcijenili, slabije smo ušli u utakmicu. Na kraju, Lokomotiva je ta koja može kazati da je uzela bod, ali moram reći da je to apsolutno zasluženo.

Kod Lokosa je bilo veselih lica, kako i ne bi, prvacima su oteli bodove. Kad odigraš neodlučeno s Modrima, onda je to velika stvar.

- Kako smo dobro odigrali, ovaj bod protiv Dinama je zaslužen. Naravno, zadovoljni smo, ali ostaje žal za nekoliko prilika koje smo imali, a posebno za onom u 90. minuti kada smo pogodili vratnicu. Da, žao nam je što nismo uzeli sva tri boda. Ali nećemo biti sitničavi, ostali smo nepobijeđeni protiv Dinama koji igra najbolji nogomet u Hrvatskoj, sjajno stoji u Europi - rekao je Toni Datković.

Domaći napadač Domagoj Droždek također je govorio kako su Lokosi zadovoljni bodom.

- Super, zadovoljni smo, dali smo sve od sebe, bili smo kompaktni, opasni prema naprijed. Imali smo šansi, bili smo bolji nego na prošlim utakmicama, vraćamo se u našu pravu formu. Uzeli smo bod jakom i moćnom Dinamu.

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 01:07