CROPIX, sn ilustracija
ZANIMLJIVA SITUACIJA

DINAMOVCI SREDILI RUDEŠ I ODMAH MOKRI I BLATNJAVI OD UTAKMICE UŠLI U AUTOBUS I KRENULI ZA MAKSIMIR Neobičan potez Modrih u Kranjčevićevoj

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. travanj 2019. 10:04

Prvi su Dinamovi nogometaši napustili stadion u Kranjčevićevoj. Pomalo neobično, još prljavi od utakmice u dresovima i s ručnicima u rukama krenuli su u autobus. Čuli smo, naime, da su se odlučili tuširati na svom stadionu u Maksimiru, onda se malo opustiti u bazenu. Očito ovaj stadion u Kranjčevićevoj ne nudi neki poseban komfor. Vode, čuli smo, ima, ali tuširanje, izgleda, nije ugodno.

​Arijan Ademi vratio se na teren i odigrao vrlo dobru utakmicu. Bio je i on zadovoljan nakon utakmice.

- Dobro je, zdrav sam, nije da sam nešto dugo izbivao. Pobijedili smo, to je najvažnije, mogli smo u prvom poluvremenu zabiti poneki gol, imali smo dobre prilike, jednu sam i ja promašio. Dobro je sve, idemo dalje u nove pobjede - kazao je Arijan Ademi.

​Lovro Majer malo je teže hodao nakon utakmice u kojoj je zabio prvi gol za Dinamo.

- Dobio sam udarac, nadam se da nije ništa posebno. Što se tiče golova, drago mi je da sam zabio, to mi puno znači, a vjerujem da će biti još puno golova u Dinamovu dresu - rekao je Majer, koji je općenito odigrao vrlo dobru partiju.

Logično je da se do kraja sezone očekuje nešto veća njegova minutaža.

- Bio sam na početku sezone ozlijeđen, nisam puno igrao, ali naravno da je jedan od mojih ciljeva imati što veću minutažu u Dinamu. Radim, treniram, trudim se kao i svi ostali, vjerujem da će biti još dobrih igara i minuta do kraja sezone. Što se tiče same utakmice, možda svi očekuju da sada deklasiramo sve protivnike u ligi, navikli smo gledatelje na takve utakmice. No, nije to baš lako.

​Ivan Božić ušao je u igru tek u nastavku, ali nije mogao promijeniti tijek susreta, Rudeš ipak nije mogao iznenaditi Dinamo.

- Ne znam što bih rekao, Dinamo je Dinamo. Pokazao je da je bolji i zasluženo pobijedio. Žao mi je što nismo nešto više iščupali, možda smo mogli zabiti gol u prvom poluvremenu, ali mogao je i Dinamo zabiti još koji... Ništa, nismo uspjeli uzeti neki bod, sada je pred nama utakmica s Osijekom u kojoj želimo do bodova koji su nam važni.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 22:25