HNL

Dinamovi kadeti strah i trepet u Europi: Modre nade razbile Auxerre, Bayern, Stuttgart...

AUTOR:
  • Davorin Olivari

  • OBJAVLJENO:
  • 11.01.2011. u 21:42

  • Modri su u skupini pobjeđivali sve redom. Auxerre su 'razbili’ rezultatom 7:0, a minhenski Bayern sa 3:0! U polufinalu su Bandićevi dečki pobijedili Stuttgart sa 2:1, a u finalu Karlsruhe sa 5:1!

    Sjajan uspjeh postigli su Dinamovi kadeti na dvoranskom turniru Jugend Europa Cup koji je odigran u njemačkom Gaildorfu. Dečki koje iznimno uspješno vodi trener Jozo Bandić u konkurenciji 12 momčadi osvojili su prvo mjesto. Igralo se sustavom 4+1 na petmetarske golove. Modri su u skupini pobjeđivali sve redom, recimo, Auxerre su 'razbili’ rezultatom 7:0, a minhenski Bayern sa 3:0! U polufinalu su Bandićevi dečki pobijedili Stuttgart sa 2:1, a u finalu Karlsruhe sa 5:1!

    - Bio je to sjajan turnir, a dečki su zaista bili briljantni. Dominirali smo u svim utakmicama, oduševili gledatelje. Jedino mi je žao što za najboljeg igrača turnira nije izabran naš Herdi Prenga, koji je zaista bio prvo ime turnira. Ali, nažalost, žiri je najboljeg birao već nakon nastupa u skupini, pa je tako Prenga ostao bez nagrade - kazao je trener Jozo Bandić.