Zagreb, 170318.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 26. kolo, seniori, utakmica GNK Dinamo - NK Rudes.
Na fotografiji: Markus Pavic,Mario Gavranovic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

Gavranović

BORBA S VREMENOM

DOBRE VIJESTI ZA DINAMO Ozljeda Marija Gavranovića nije teže prirode i bit će spreman već za derbi na Poljudu?

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 17.04.2018. u 12:41

 • Tek su u ponedjeljak u kasno poslijepodne Mario Gavranović i Armin Hodžić otišli na dodatne preglede zbog ozljeda u Vinkovcima, nalazi će biti poznati tek danas, pa Nikola Jurčević nije prije današnjeg treninga ni mogao znati kakav mu je kadar za dvoboj s Osijekom.

  Međutim, izvjesno je, gotovo sigurno, da ni jednog ni drugog neće biti u kadru za tu utakmicu, a to je u ovom trenu najvažnija vijest. Ipak je prošlo premalo vremena od Vinkovaca i tih nesretnih ozljeda da bi Jurčević riskirao teže ozljede.

  No, u Maksimiru svi vjeruju da nijedna ozljeda, a pogotovo Gavranovićeva kojemu je “na kocki” i nastup na SP-u, nije toliko teška da iziskuje dulji oporavak, švicarski reprezentativac u ponedjeljak se već, kako čujemo, osjećao bolje nego dan prije i mogao bi biti spreman uskoro, možda već i za veliki derbi na Poljudu.

  Ne moramo ni naglašavati koliko bi potvrda te vijesti značila Nikoli Jurčeviću, s Gavranovićem i bez njega Dinamo nije ista momčad. Ali, pričekajmo nalaze, neka oni “presude”, u ovakvim slučajevima medicina je prilično egzaktna i dijagnoza će sigurno biti precizna.

   

  Iz drugih medija