Nenad Bjelica
 Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
VRAĆAJU SE U KADAR

DOBRE VIJESTI ZA NENADA BJELICU Uskoro će na raspolaganju imati još dvojicu igrača, na Spartak u Maksimiru s najjačim sastavom?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 18. listopad 2018. 13:44

Hrvatski reprezentativac i prvi Dinamov lijevi bek Marin Leovac odlično se oporavlja od nedavne rutinske operacije u Münchenu, već danas ili sutra mogao bi se priključiti treninzima, što je za trenera hrvatskog prvaka Nenada Bjelicu sasvim sigurno dobra vijest.

Leovac, vrlo je izvjesno, neće biti spreman za utakmicu u Trnavi koja je na rasporedu sljedećega tjedna, pogotovo nakon tako duge stanke, ali za uzvratni susret sa slovačkim klubom u Maksimiru, 8. studenoga od 21.00, ne bi trebao biti upitan.

Zagreb, 030818.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 2. kola 1. HNL, Dinamo - Istra 1961.
Na fotografiji: Marin Leovac.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

A možda će tamo Bjelica na raspolaganju imati i Emira Dilavera. On je, podsjetimo, u sudaru s Dominikom Livakovićem na srazu s Anderlechtom u Bruxellesu slomio rebro, ali rehabilitacija ide jako dobro i nije isključeno da će Dilaver do tada zaliječiti ozljedu.

BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 04:  Emir Dilaver of Dinamo Zagreb shoots for goal under pressure from Zakaria Bakkali and Ivan Santini of RSC Anderlecht of RSC Anderlecht during the UEFA Europa League Group D match between RSC Anderlecht and Dinamo Zagreb at Constant Vanden Stock Stadium on October 4, 2018 in Brussels, Belgium.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

U prvom dvoboju u Slovačkoj 25. listopada Bjelica će morati promijeniti kompletan stoperski par, jer zbog crvenog kartona u Bruxellesu nema niti Kevina Theophilea-Catherinea, koji je već prikupio osam europskih utakmica u dresu maksimirske momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 23:39